Од класификације силика гела треба разликовати силиконске производе

- Apr 24, 2019-

Које су класификације силиконских производа?

Силиконски производи се могу класификовати према различитим својствима и функцијама. Данас ћемо сажети неке од садржаја производа на силикагелу:

Прво, класификација силиконских производа:

1. Калупљени силиконски тип

Произведени силиконски производ се обично формира притиском на машину за вулканизацију кроз калуп високе температуре након наношења вулканизујућег средства. Широко се користи у силиконској индустрији. Углавном се користи само за силиконске индустријске додатке, дугмад, силиконски поклони, ручни силиконски ручни, силиконски сатови, торбе за кључеве, комплети за мобилне телефоне, силиконске кухињске потрепштине, силиконски јастучићи, лежишта за лед, калупе за торте и тако даље. Ми израђујемо производе из кексе за више од 13 година, попут силиконских калупа за торте, силиконских посуда за лед, рукава од силиконских боца, силиконских простирки, итд ...

2, екструдирани силикон

Екструдирајући силиконски производи настају екструзијом екструдираног силикагела. Генерално, облик екструдираног силикагела је дуг, а цевасти облик се може резати насумично, али облик екструдираног силикагела има ограничења, углавном у медицинској опреми и машинама за храну. употреба.

3, течни силикон

Течни производ од силикона се убризгава ињекционим преливањем силиконом. Производ је мекан и може достићи 10 ° -40 ° Ц. Због својих меканих карактеристика, широко се користи у симулацији људских органа и медицинских силиконских јастучића за прса. Сада смо спремни за отварање течних производа од силикона, попут силиконског дуде, силиконске боце, итд ...

4, специјални производи

Специјални силиконски производи заснивају се на хемијским својствима силикагела или на додавању неких помоћних материјала. Специјални силиконски производи такође могу имати отпорност на високе температуре (до 330 °), храну (потпуно у складу са америчким ФДА, ЛФГБ стандардом), медицинску, отпорну на ватру. Додавањем помоћних материјала могуће је добити и карактеристике као што су ноћно светло, негативни јони и уклањање боје.


Par:ne Sledeći:Силиконске сировине