Силиконске методе одржавања, безбедности и одржавања хигијене

- Nov 10, 2018-


Силиконски калуп је калуп израђен од силикона за храну који се може користити за пецење колача, пице, хљеба, пјене, пудинга, чоколаде и друге хране.


Пошто силика гел приписује еколошки прихватљивим материјалима, не садржи никакве токсичне супстанце. Због тога производи из калупа силикона могу бити у потпуности задовољни потребама клијента или трећих лица (као што су ФДА, ЛФГБ итд.). Силиконски плесни могу се направити у различитим облицима у складу са потребама купца, као што су животињски облик, облик плода и могу се прилагодити. Боја је лепа и корисна. Представићу вам питања на која треба обратити пажњу када користите силиконске калупе. Како их одржати?


1. После сваке примене користите врућу воду (разблажени детерџент) или ставите у машину за прање посуђа. Не користити абразивни детерџент или пену за чишћење. Пре сваког наношења и складиштења, осигурајте да је чаша од силикона суха.


2. Силиконска шоља треба ставити на послужавник за печење посебно од печења. Не осушите калуп, нпр. Око 6 метара, ако је потребно користити само 3 калупе, онда се остале 3 калупе морају напунити водом. Ако то не учините, може доћи до паљења калупа, што може довести до смањења вековања. Да би се обезбедио најбољи ефекат печења, мала количина уља за пеко против штапића може се тихо прскати на површини силиконске чаше пре печења.


3. Када је печење завршено, извадите посуду за печење из рерне и поставите печену робу на мрежу да се охлади све док се потпуно не охлади!


4. Силиконски шоље се могу користити само у пећницама, пећницама, микроталасним пећницама и не смеју се користити директно за гас, отворени пламен или напајање, и директно изнад грејне плоче или под гриллом!


5. Немојте користити ножеве или друге оштре алате на силиконским производима и спријечити јак притисак и вуђење!

Silicone kitchenware

Par:Razumeti zahtjeve za odabir procesa i materijala od silikonskog posuđa Sledeći:Силикон за храну постаје нова ера дневних потреба