Променљива перцепција силикона

- Apr 19, 2019-

Променљива перцепција силикона

Када говорите о силиконском производу, шта мислите?

У ствари, силикон има широку употребу у комерцијалним производима. Његова нетоксична, укусна, мека и влажна природа променила је јавни имиџ. Сада се силикон може претворити у кухињски прибор или свакодневне потрепштине, због чега сви осећају да је близу „Ксианхуи“.

Силика гел, назван силиконска гума, је високо активни адсорбентски материјал, нерастворљив у води и било ком растварачу, нетоксичан је и нема укуса, хемијски је стабилан, са високим адсорпционим карактеристикама и добром термичком стабилношћу. Најприкладнији је за прављење посуђа и кухињских производа. Према извештајима, силиконски материјал делује мало танко, у ствари је прилично робустан, лако се може носити са окружењем од -40 230 до 230 ℃. Пошто овај материјал не садржи металне елементе, може се користити не само у води, већ иу микроталасној рерни, а такође је и еколошки прихватљив материјал који се може рециклирати. Код осталих материјала, силикон има посебну карактеристику: мекан, од њега се могу направити различити прибор.

 


Par:Svakodnevna upotreba i održavanje kalupa za silikonske kolače Sledeći:Предност употребе силиконских наочара за црно вино