Карактеристике силиконског материјала

- Dec 13, 2019-

Отпорност на високе температуре: погодна за температурни опсег -40 ℃ -230 ℃, може се користити у микроталасним пећницама и пећницама. Једноставно чишћење: Силиконски производи произведени силикагелом могу се опрати у води након прања или се могу прати у машини за прање судова. Дуги век: Хемијска својства силиконских материјала су врло стабилна. Производи направљени имају дужи век трајања од осталих материјала.

Мекани и удобни: Захваљујући мекоћи силиконског материјала, производи за калуп за торту су удобни на додир, изузетно флексибилни и не деформисани. Разнолико: У складу са потребама купаца, различите боје могу се мешати.

Еколошки и нетоксично: од сировина до готових производа се не стварају отровне или штетне материје. Електрична изолациона својства

силиконска гума има велику електричну отпорност, а отпор остаје стабилан у широком температурном опсегу и фреквенцијском опсегу. У исто време, силика гел има добру отпорност на коронско пражњење и лучно пражњење високог напона, као што су високонапонски изолатори, ТВ високонапонске капе, електрични делови и тако даље. Отпор на ниске температуре: минимална температура обичне гуме је -20 степени до -30 степени. Међутим, силиконска гума и даље има добру еластичност од -60 степени до -70 степени. Неке посебне формуле такође могу да издрже силиконску гуму. Изузетно ниске температуре, као што су бртве са ниским температурама.


Par:Силиконски производи са сертификатом ФДА ЕУ о ЛФГБ ДГЦЦРФ Sledeći:Načini za čišćenje silikonskog pekmeza: Metoda treća