Силиконски производи са сертификатом ФДА ЕУ о ЛФГБ ДГЦЦРФ

- Dec 05, 2019-

Наша фабрика има специјализовано искуство у производњи силиконских тепсија, силиконских калупа за чоколаду , силиконских посуђа, промотивних поклона и других производа. Према различитим земљама увозницама у различитим регионима, различити захтеви за контејнере за контакт са храном производе различит квалитет и удовољавају захтевима увезених земаља за силиконске производе. Испитивање материјала за контакт са храном,

Овде тестирани материјали за контакт са храном подлежу различитим стандардима испитивања у зависности од земље продаје. као такав:

Америчко тестирање материјала за контакт с храном мора да буде у складу са ФДА, а америчка Управа за храну и лекове (ФДА) одговорна је за регулисање материјала за контакт са храном који мора бити тестиран да би се обезбедило поштовање стандарда безбедности контаката са храном. Специфични стандарди су: Савезни законик Сједињених Држава, Део 21, Храна и лекови (21 ЦФР).

ЕУ испитивање материјала за контакт с храном мора да буде у складу са захтевима ЕУ 1935/2004 / ЕЦ. Контрола материјала за контакт с храном у ЕУ је веома строга, а производи који се извозе у ЕУ морају проћи одговарајућу потврду о тестирању. Сваки материјал има различите захтеве за стандардне тестове, силиконски производи морају да се задовоље (АП2004 5), гума (АП2004 4), органски премаз (АП2004 1) .

Немачко тестирање материјала за контакт с храном мора да буде у складу са ЛФГБ. ЛФГБ је скраћеница од "Закон о храни, роби и храни" који је Немачка издала у септембру 2005. То је норма и језгра других посебних закона и прописа о хигијени хране. Немачки стандард односи се на ЕУ стандард, у комбинацији са захтевима сопствене државе, строжа контрола материјала, сензорно тестирање јединствен је пројекат ЛФГБ.

Француско тестирање материјала за контакт с храном мора да буде у складу са ДГЦЦРФ. Ови производи се продају у Француској. Поред тога што поштују прописе ЕУ (19 )/2004, они такође морају да се придржавају локалних француских прописа, укључујући француску Генералну дирекцију за конкуренцију, потрошњу и борбу против преваре. (ДГЦЦРФ) објавио ноту 2004-64 и француски документ бр. 2007-2007. Француска је чланица Европске уније, па су и регулације земље прилагођене прописима земље према прописима ЕУ. На подлози ЕУ прописа постоје и француске карактеристике. Конкретно, испитивање вредности пероксида у силика гел материјалима, укупној количини органских испарљивих састојака (ВОМ) и тест органотин једињења истичу значај који Француска придаје откривању материјала за контакт са храном.

 


Par:Бели лук Sledeći:Карактеристике силиконског материјала