Бели лук

- Oct 31, 2019-

Бели лук

 

Није тајна да је бели лук укусан. Не само да додаје јединствени укус вашем оброку, већ доноси и многе здравствене користи. Неки чак једу и бели лук сирови како би мучнина брже пролазила.

Али без обзира како користите бели лук, прво морате прво да урадите. Очистите кожу папира.

Иако се пилинг може чинити једноставним, кожа има гадну навику да се држи за чешањ белог лука. Гуљење белог лука с ноктима је споро и болно, док чешљање чешерића по ножу делује само 50% времена.

Што је још горе, обе ове методе вам остављају лош случај „пршеног белог лука“ који вам је донео незаобилазни лепљиви бели сок. Редовни сапун се неће ослободити мириса. Док трљање руку сапуном од нехрђајућег челика може помоћи, најбољи начин је да избегнете да сок белог лука уопште не дође у контакт с прстима.

Ту долази и љуштење лука. Берећи белог лука су јефтин алат који ефикасно уклања кожу од малих до средњих серија белог лука. Иако машина за чишћење белог лука неће моћи огулити довољно белог лука у ресторану, они су више него погодни за кување код куће.

Али нису све љуљке белог лука једнаке. Док су неки чудесни, други су потпуно гадни. Срећом по вас, уложили смо напоран рад у одвајању најбољих машки за љуштење белог лука од оних које усисавају.

Неке од љуштура белог лука које смо тестирали и прегледали

Али је потребно више него сјајна машина за љуштење белог лука да бисте ефикасно уклонили огуљен бели лук. Дакле, пре него што дођем до наших омиљених љуштура белог лука, показаћу вам исправну технику.


Par:Kako zadržati hranu ili voće svježim? Odabirom silikonskih protežućih poklopca Sledeći:Силиконски производи са сертификатом ФДА ЕУ о ЛФГБ ДГЦЦРФ