Како направити и чувати коцке леда

- Jun 17, 2019-

Како направити и чувати коцке леда


Ако вас муче облаци коцкица леда или коцкице леда који имају укусан мирис и мирис, можете решити проблем због неких ствари. Начин на који правите своје коцке леда и начин на који их чувате након што су замрзнути одредиће њихову јасноћу и укус.

Редовно чистите лежишта за коцкице леда . Иако је можда тачно да нико заправо не једе од њих, они добијају пуно руковања од стране више људи и потребно их је редовно прочишћавати.

Исперите посуде за коцкице леда неколико минута да бисте уклонили све мирисе и мирис детерџента пре него што их напуните да бисте направили коцке свежег леда.

Напуните посуде за коцкице леда врућом водом из славине, а затим их одмах ставите у замрзивач да би се очистиле коцке леда са мање магле или гњавасте мрље.

Пренесите своје свеже смрзнуте коцкице леда у пластичне кесе за замрзавање квалитета замрзивача како не би мириси и ароме продирали у ваше коцкице леда.

Повремено замените коцкице леда ако их не користите довољно брзо. Вода застаје, чак и када је замрзнута. Смрзнуте коцкице ставите кроз своје смеће како бисте сигурно оштрили ножеве.

Означите пластичне врећице тако да знате да прво користите најстарији лед или најновији лед за посебне госте или забаве.

Испразните и очистите аутоматски уређај за производњу коцкица леда сваког месеца. Избаците старе коцкице леда и омогућите свом фрижидеру да направи свеже за вас.

Савети

Направите ароматизиране коцкице леда од лимунаде или кафе и ставите их у пића истог укуса. Држите напитак хладним без да га залијевате.


Par:Silikonske naočare za crno vino Sledeći:Savjeti za odabir i upotrebu silikonskih posuđa