Како заштитити стаклену боцу силиконским рукавима

- Jun 20, 2020-

Силиконски рукави високог квалитета пружају флексибилну заштиту, изолацију и боље пријањање стаклених флаша са водом за лакши транспорт. Нема више бриге око пуцања стаклених боца.


Савршени за ваш животни пут, ови атрактивни шарени рукави помажу вам да са лакоћом носите напитке. Идеално за особу која воли да пије у стакленим боцама, али жели да буду заштићене и у стилу. Баци боцу у ранац, торбицу, кутију за ручак или актовку. Однесите га у теретану и олакшајте хидратацију док путујете.

TFE0100A-5


Сви знамо да пијење из пластичних боца није сјајно за околину и није толико свежег укуса и може исцурити хемикалије. Ако жудите за укусним воћем ГГ амп; сокови од поврћа, али без страха да ће разбити стаклене боце, ТФ силиконски омотач обухватио је пуштање пукотина. Користећи ове рукаве за вишекратну употребу са својим стакленим боцама, можете се осећати сјајно када не доприносите депонијама.


✔ УЗИМИТЕ ТО-ГО: Одличан за употребу у покрету тамо где вам је потребна заштита боце. Користите га свакодневно за теретану, посао, путнички ГГ појачало; школа.


✔ ДРИНК ГГ амп; ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕХРАНЕ: Волите да припремате оброк сваке недеље? Направите инфузирану воду, сок, чај, хладну кафу, комбучу или смоотхие-ове испред времена и користите боје за лако препознавање.

TB2ix8IeoFWMKJjSZFvXXaenFXa_!!2108308336


Par:Производни процес силиконских производа Sledeći:Силиконски калупи за торте - Паковање-Достава