Како се користи чешњак пеелер

- Dec 03, 2019-

Како користити силиконски алат за чишћење


1. Одвојите чешњак - Узмите лук белог лука и одвојите га на листиће. Важно је да користите сувен бели лук. Бели лук из фрижидера има благо влажну кожу и тешко га је уклонити чак и уз квалитетно средство за љуштење чешњака.

2. Укопчајте клинчиће - ставите режњеве белог лука унутар рукаваца белог лука. Ако су вам чешери белог лука заиста велики, одједном можете да додате само један или два. Ако су режњеви белог лука ситни, можете се избећи љуштењем три или четири чешња одједном. Ако планирате да огулите више клинчића одједном, побрините се да буду сличне величине за најбоље резултате.

3.Ролите! - Поставите љуштура белог лука на равну површину и огулите машину за љуштење белог лука напред и назад, примењујући лагани притисак дланом. Лагани притисак је неопходан, бели лук не желите да крупите. Отприлике 10-20 потеза напред и назад би то требало учинити. Чут ћете шкрипање звуком док папирната кожа пада са карамела белог лука.

4.Тилт ит! - Ако нагнете машиницу за бели лук, ваш чешањ чешњака без коже треба да клизне право из силиконске цеви. Повремено се може појавити клинчић са још увек причвршћеном кожом, али то треба открити са најлакшим додирима.

5.Очистите га - Ако погледате у своју машилицу белог лука видећете кожу остављену. Истресите кожу преко канте за смеће пре него што ољуштите следећу партију белог лука.

Важно је напоменути да се при ваљању мора водити пажња. Превелики притисак и кожица лука белог лука ће модрица или пукнути, испуштајући сок од белог лука по целој унутрашњости ваљка. Ако се то догоди, кожа ће се залепити у унутрашњост силиконске цеви и потребно ју је испрати и оставити да се осуши. Влажни пилинг силикона не делује добро на уклањању коже белог лука.

Такође је вредно напоменути да је оне немогуће мале чешњак чешњака, врсте које су готово премалене за употребу, тешко огулити чак и са врхунским апаратом за љуштење белог лука.

Сада када знате како користити машину за љуштење белог лука, време је да поближе погледате машину за чишћење белог лука која је побољшала конкуренцију и у перформансама и у дизајну.


Par:Животни стил глобалних извора на изложби у Хонг Конгу Sledeći:Предности силиконских пепељара