Uvođenje silikonskog kalupa za led

- Apr 26, 2019-

Uvođenje silikonskog kalupa za led

Silikonska kocka leda je silikonski kalup za ledene kocke. Kockice leda mogu se koristiti za pravljenje koktela ili smrznutog pića.


Oblik: Oblik proizvoda od silikonske posude za led može se oblikovati prema osobnim mislima. Sledeća četiri oblika su uobičajena: oblik voća, oblik životinje i biljke, oblik slova / broja, piktografski oblik (poput kvadrata, kruga, oblika srca itd.); Postoje i mnogi drugi oblici, poput oblika automobila, oblika crtanih likova itd .; sve dok je ideja na umu, oblik proizvoda može se slobodno dizajnirati. Nedavno popularna silikonska šolja za led zapravo je napravljena od silikonskih kockica leda, koje možete koristiti za piće.


Značajke: Silikonski proizvodi za led su ekološki prihvatljivi i netoksični, ne sadrže otrovne i opasne tvari i ispunjavaju uobičajene zahtjeve za certificiranje trećih strana (poput ROHS, FDA, LFGB, itd.). Primjenjivo temperaturno područje je od -40 ℃ do 230 ℃. Pored toga, ima prednosti lakog čišćenja, bez deformacija, bez lijepljenja i dugog vijeka trajanja. Osim toga, silikonska posuda za led je vrlo mekana, pa se lako sklapa, tako da može uštedjeti puno prostora. Zimi se silikonska kocka leda može koristiti i kao kalup za tortu. Može izdržati visoke temperature pa je i upotreba silikonskih posuda za led široka.


Izgledi za razvoj: Silikonske kockice leda su sigurne i ekološke, te neće zagađivati okoliš čak i u slučaju izgaranja, štedeći prostor, netoksičan je i bez mirisa. U skladu sa zdravstvenim standardima modernih ljudi, silikonske posude za led su vrlo popularne u stranim zemljama, vjerujem da će izgledi za silikone u zemlji biti sve bolji i bolji!


Par:Начини за чишћење силиконског пекмеза: Друга метода Sledeći:Koje su prednosti upotrebe silikonskih rukavica u kuhinji