Да ли је сигурносна машина за прање посуђа од силикона?

- Aug 09, 2017-

                 

Да ли је сигурносна машина за прање посуђа од силикона?


Силиконска бакеваре је повећана у популарности у многим данашњим професионалним и кућним кухињама. Не само да је то шарени додатак вашој посуђе, већ је издржљив и једноставан за кориштење. Силиконски производи се могу користити на више начина као и метална, стаклена или керамичка јела. Могу се печити у пећници на температурама до 600 степени Ф, употребљавају се у микроталасној пећници за брзо загријавање и чак се чисте у обичним кућним машинама за прање посуђа.

DSC04733.JPG

Употреба

Било који комад силиконске баке може бити постављен у машину за лакше чишћење. Може се користити на горњој или доњој полици за лако чишћење. Пошто је бакеваре необрађен, лако је уклонити садржај из бакавице пре чишћења. Веома мало пре-испирања је потребно, иако брзо испирање треба уклонити сву трајну храну. Избегавајте да ставите бакалицу у контакт са оштрим посуђем, који може да пресије или отвори рупе у силикону током прања.

Савети

Силиконска бакеваре је нестабилна и непорозна. То значи да све што ставите у бакеваре можете лако уклонити када се охлади флексибилном шкољком материјала. Због тога што је једноставно уклонити садржај бакавице, не треба га опрати у машини за прање посуђа након сваке употребе. Уместо тога, може се очистити влажном, сапуном тканином и обрисати суво за лако чишћење.

Предности

Постоји много користи за употребу бакалара од силикона. Не само да је лако очистити ручно или у машини за прање судова, већ је хигијенски него уобичајени прибор за кување. То је зато што је материјал непорозан и нетубербентан, што значи да бактерије и други организми не могу продрети у зидове силикона и загађивати храну. Поред употребе у пећници, можете користити своју силиконску бакалицу у замрзивачу како бисте хладне намирнице у занимљивим облицима.

Упозорења

Можда је једина не препоручена употреба за силиконску бакаљу за кување преко пећи или отвореног пламена. Пре употребе увек лагано спраи бакаву танким слојем прскања за кување. Дозволите храни да се охлади неколико минута пре него што покуша да га уклони из баке. Док се силикон може загрејати, може се резати оштрим ножевима или пробушити оштрим вилицама.Par:Кратка анализа развоја апликација кинеске индустрије силиконске гуме у будућности Sledeći:Силиконска торта омогућавају дегустацију