Производни процес силиконских производа

- Apr 15, 2020-

Силиконски производи морају проћи кроз многе процесе да би се завршили сами. Сечење материјала-врућа преша, формирање-ремонт-рушење-КЦ-паковање итд ...


Постоје објашњења горњег процеса:


1. Материјал за резање: исећи сировину готовог силиконског производа у величину дужине силиконског производа * ширина * дебљина 2. ставити исечену сировину на будни сталак на одређено време, општа сировина је углавном дозвољена да стоји око 8 сати (Предња и задња страна сировине заштићена је ПЕ фолијом како би се осигурала чистоћа сировина).


2. Формирање преша: Након резања, резана гума се ставља у калуп вулканизатора за врућу прешу да се загрева, одзрачује, држи и формира.


3. ремонт: поправка производа након готовог производа, да ли има прљавштине, да ли има недостајуће стране, недостатак материјалног производа се не кува, пукнуће производа и друга неповољна стања, неисправни производи су изабрани за пласман (неисправни производи могу бити само третирају се као отпад, не могу се користити за секундарну употребу) за слање квалификованих производа у следећи поступак


4. демонтажа: очистите ивицу квалификованог производа


5. након третмана: Ако је производ потребан накнадној обради, као што су: површинско убризгавање, штампање, гравирање, итд. Производ ће бити обрађен у складу са тим.


6.КЦ: Проверите детаље производа, проверите да ли производ може да достигне стандард купаца.


7.пакирање: добри производи према захтевима купца за паковање, отпрему! Ово је целокупни процес производње силиконских производа!

TFB0012A-10

Par:ne Sledeći:Како заштитити стаклену боцу силиконским рукавима