Brzi razvoj i primjena silikonskih kalupa za kolače

- May 07, 2019-

Brz razvoj i primjena silikonskih kalupa za kolače

Silikon je sledeća generacija za pečenje. Lak je za upotrebu i radi bolje nego lonci za lijepljenje. Iako su potrebni za podmazivanje, silikonski kalupi su fleksibilni i elastični, lako se uklanjaju i mogu izdržati temperature do 500 stupnjeva celzijusa. Dostupni su za kolače, hleb, pladanj za led, kolačiće, kolače, kolače i razne oblike i veličine.


Silikonske peke za pečenje i kalupi za pečenje široko se koriste u industriji, kuhari i pekari biraju ove silikonske tave na tavama od tvrdog materijala kao što su čelične i limene posude, jer je to mnogo lakše za upotrebu i daje vam više kontrole dok sipate testo u modele , da li pravite kolače ili mini kolače za prodaju ili bilo koji od ovih silikonskih kalupa su savršeni. Vrhunski kvalitet koji će vam pružiti godine velike produkcije.


Koriste ga peciva i pekare, kako od domaćeg pekara, tako i od profesionalnog kuhara, koji se lako koristi i lako se čisti. Izaberite od većih kalupa kao što su 96 šupljina ili mala posuda sa samo 6 šupljina.Par:Da li silikonska posuda za led šteti zdravlju ljudi Sledeći:Prednosti kuhanja sa silikonskim pećnicama