Силиконска посуда за бебе са високом и ниском температурном отпорношћу, добром отпорношћу на влагу

- Jul 17, 2017-

Силиконска дјечија посуда Као својеврсна примена у дуде, бочици, шољу, четкању, па чак и жлицама и другим производима на новом материјалу, широк спектар апликација и предузећа који желе рекламирати трикове, силиконска храна ово наизглед чудно име, беба производи се често појављују, почели смо да постепено пазимо на то.

Тржиште је веома разноврсних беби производа превише, при куповини, да би привукли око слогана још је више оклевање. У ствари, без обзира на то шта купити, дојење дојке и млеко у праху, Силицоне Баби Утенсил боца је од суштинског значаја, састав је производ погодан за дечији кључ.

Један, силиконски дуде

Одређени родитељи често пацифирају дезинфекцију, лако се чисти дуде је несумњиво омиљена мајка група. Коришћење материјала од силиконске гуме направљене од дјечјег пацифирског изгледа глатко, лако се чисти, дезинфекција високе температуре без оштећења, издржљива али флексибилна. Посебно за бебу која ће се користити након 6 месеци, Силицоне Баби је овај пут заменио бебу да започне зубе, јер гумени дуде је сувише мекан, без угриза уста и лако га гризе, случајно, беба ће се угризати. За здравље и развој бебе, када беба након шест месеци, обавезно користите силиконску гуму направљену од бебе пацифиер Ох!

Друго, силиконске боце

Стаклена бочица је више од првог избора за матичну групу. Може да одрасте са бебом, воли да држи сопствену бочицу за млеко. У то вријеме, тежа стаклена бочица ће дати вашој беби осећај тежине. Дакле, замените пластичну боцу на њој? Може ли бити квалитет пластичних флаша неравномјеран, неке пластичне бочице су топла вода топли укус, утичу на укус, како?

Производи од силиконске гуме, бочица материјала само да би се решио овај проблем, не само да има друге материјале, перформансе свих бочица, већ и одличне специјалне перформансе. Силиконске боце имају добру флексибилност, силиконска еластичност се разликује од гуме, а не врста тврдог стања флексибилности, Силицоне Баби Утенсил флексибилност силикона је мекана, деликатна. Када се бочица напуни топлом водом, додир ће бити попут коже тела. Истраживања показују да је додир флаше повезан са расположењем бебе. да ли знаш? Добар додир ће помоћи беби емоционалној стабилности, али такође допринети развоју бебе ЕК.

Осим тога, силиконска боца такође има високу и ниску температурну отпорност, добру отпорност на влагу, на собној температури 25 ° Ц заптивеног окружења, неће бити влажно. Силиконска бочица због нешкодљивог за људско тијело, може се користити више пута, не треба промјенити бочицу, Силицоне Баби Утенсил редовни дуде може се користити за дугогодишње пријатеље. Као што је бебина силиконска четкица за зубе, моларји за бебе, играчке, посуђе, пешкири, чаше, кухињски прибор, калупи за торте, четке и тако даље, обратите пажњу беби да купи производе везане за храну (осим зубне четкице), Морате проверити да ли постоји лого КС на амбалажи Ох.

С силиконом је све више прихваћено, силиконски материјал за прехрамбену индустрију који замењује конвенционалне материјале постао је тренд будућег развоја и дизајнирања дневних потреба, апликације силикагела све више расте и потреба људи за силиконским сировинама. Предности постепено се проналази силикон, уместо нашег свакодневног живота у многим другим материјалним применама. Силиконска, силиконска гума сировина магије мења наш живот, од силиконских сировина, силиконских гумених сировина, течних силиконских сировина, класификације производа, карактеристика примјене и предострожности, постојаће и њихови различити, течни силиконски материјали, течни силиконски гуми Технологија примене сировина производа и главна примена кориштења познатих, можемо више пронаћи, истраживати и истраживати.


Par:Силиконске промоције Поклони Термичка стабилност, хладно отпорност Sledeći:Силиконска кухињска посуда се може сложити, можете се гнетити, можете флиповати, неће узети простор