Силиконска торта може да направи све врсте торти

- Oct 17, 2017-

Силиконски развој индустрије, силиконски производи у кухињи такође се широко користе, као што је калуп за силиконске торте, калуп за силиконске торте су сировине од силикона израђене од високотемпературног силиконског калупа за печење, Силицоне Цаке Молд је производ силика гела у кухињски прибор, може се користити за производњу колача, пице, хлеба, Мут, желе, кондиције хране, чоколаде, пудинга, воћне пите и тако даље.

Међутим, у употреби калупа силиконске торте, јер можда није упознат с силиконским колачом, плесни ће се суочити са неким проблемима, следећим ауторима за решење неких заједничких проблема.

1. Чишћење пладња за печење, не употребљавајте абразивни сапун и чишћење предмета ће проузроковати оштећење калупа силиконске торте, у процесу чишћења, потопити у сапуну воду да бисте обрисали или користили машину за прање судова је веома сигурна.

2. Микроталасне пећнице, можете директно поставити послужавник за печење директно у сред ваше микроталасне пећнице или грамофонске плоче.

3. Време хлађења, силиконска торта Млазница се избацује из пећнице након што је време хлађења веома кратко.

4. Проблем деформације плоче за печење, јер је то нека врста силиконских производа, може се брзо вратити у прототип.

5. Кухање расхладним уређајем, силиконска плоча за печење је добра кухање за хладјење, као што су желе, сладолед и замрзнути слаткиши.

6. У пећници поставите калуп за печење у лежиште за печење тако да се лако може поставити и преселити из пећнице. Уверите се да се масно трошите маслацом на време за печење лежишта нешто више него што је метална табла за печење кратка тачка у складу са упутствима за кување уља на шасији да бисте уклонили тепих из пећи, Силицоне Цаке Молд омогућавајући калуп за печење треба уклонити пре него што се печење потпуно охлади. Посуда за печење траје око две минуте да се охлади на додир. Када уклоните колач или колач из посуде за печење, окрените га наопако и концентришите се на тврду шасију.


Par:Силиконски куп Лов-царбон заштита животне средине, нетоксични и безвредни, Sledeći:Силиконска флексибилност, изолација, компресија