Силиконски колач калупа уверите се да је свако произведено колач од калупа безбедно и нетоксично

- Sep 27, 2017-

Развој силиконске индустрије, силиконских производа у кухињи такође се широко користи, као што је калуп за силиконске торте, калуп силиконске торте направљен је од сировина од силикона израђених од високотемпературног силиконског калупа за печење, а силиконски производи су силиконски производи. користи се за прављење торти, пице, хлеба, маса, желеја, кондиције хране, чоколаде, пудинга, воћне пите и тако даље.

Међутим, употреба калупа силиконске торте у процесу, захваљујући калупу силиконске торте можда није упозната са неким проблемима, следећим ауторима за неке уобичајене анализе проблема и одговоре.

1. Очистите посуду за печење, немојте користити абразивни сапун и чишћење предмета. Ово ће проузроковати оштећење калупа силиконске торте. Током процеса чишћења, безбедно је да се потопи у топлу воду са сапуницом или употреби машину за прање судова.

2. Микроталасна пећница може се директно користити на плочи за печење директно на средину ваше микроталасне рерне или грамофонске плоче.

3. Време хлађења је веома кратко након што се из пећнице уклања талог за печење.

4. Проблем деформације пецива, јер је то нека врста силиконских производа, може се брзо вратити у првобитни облик након савијања.

5. Кухање за расхлађивање, силиконски калуп за печење је врло добар за кување, као што је желе, сладолед и замрзнути слаткиши.

6. Користите у пећници, ставите посуду на послужавник за печење тако да је лако поставити и скинути из пећнице. Уверите се да равномерно обришете време печења на тепиху за печење. Мало краће од металне плоче за печење је у складу са упутствима за кување на шасији да бисте објаснили посуђе за печење које је уклоњено из пећнице, након што омогућите да се печена роба потпуно хлади пре уклањање калупа. Посуда за печење траје око две минуте да се охлади пре додиривања. Уклоните торту или колаче из пладње за печење и окрените га назад, концентрирајте се притиском на шасију

Често видимо широку лепезу финог колача, на пример, овај брзински спортски ауто, сви у шоку, увек питајте: како то можемо учинити

Да, обавезно користите плесни

Силиконски плес је најтраженији материјали за плијесни посљедњих година, на тржишту неколико долара, десетине долара, неколико стотина долара, а затим како одабрати добар калуп производа?

Прво, сигурност калупа. При куповини калупа, морамо видјети да ли калуп кроз токсични тест? Да ли је то висококвалитетни силиконски материјал за храну? Да ли је сертификован међународним европским стандардом? Обавезно осигурати сигуран и нетоксичан.

Друго, можете препознати облик и мирис. Са становишта изгледа, што је већа транспарентност вишег нивоа хране, силиконска површина је глатка површина без мириса без праха, није лако деформисати, Силицоне Цаке Молд дисколорација и Алице.

Индустријски силикагел је најлакши начин за идентификацију оштрог мириса бензина; силикон за храну без мириса.

Поново, може бити тест високих и ниских температура. Грејање на високим температурама, стандардни ниски плесни ће ослободити штетне материје или мирисе, што доводи до тровања или канцерогености; и добру топлотну проводљивост калупа и добру отпорност на високу и ниску температуру.

На крају, требало би да се фокусирамо на службу за праћење плесни. Да ли да пружи рецепте, вјежбе и друге накнадне услуге? Да би се обезбедило да куповина калупа истовремено производи и лепу торту.

Током протеклих неколико година, Силицоне Цаке Моулд чак и ако је Мофф инсистирао на употреби силикона за храну, такође ће захтевати токсичан поступак тестирања како би се осигурало да производња сваког калупа за торте буде нетоксична.

Било да се ради о калупу замрзнутог ефекта, једноставности употребе или формулације торте, укуса, природних састојака, извршили су тестирање, примјену и надоградњу технологије.

Да би обезбедио да свака куповина купаца калупа у најкраћем могућем року за производњу стандардизованог производа, Муфф не само да обезбеђује формулу, видео учење, техничку подршку за силиконске торте и друге интимне услуге, већ је такође представио производе високе дефиниције већу слику, како би се олакшао маркетинг клијената.


Par:Силиконски рукав са топлотном стабилношћу и хемијском стабилношћу Sledeći:Силиконски куп Нетоксичан и непролазан, здрав и еколошки пријатељ