Силиконски куп доноси естетику истовремено, додајте сигурност

- Jun 16, 2017-

Куповина силикона Већина људи на кухињској посуди од силикона и даље треба да буде веома чудна, неки људи чак и мисле да је силикон повећање дојке пластичне индустрије материјала, како се може и кухињски апарати повезати, мали одлични морају да вам кажу, погрешно! Силикон за производњу кухињских посуђа је доказ нашег квалитета живота да докажемо. Пустите малом одличном за сваког да га представи!

Шта је силиконски кухињски прибор?

Силиконски кухињски посуђе од силикона направљено је од силиконске хране, ФДА, ЛФГБ као стандардног специјалног силика гела као сировине, кроз обликовање или инкапсулацију производње кухињског прибора са јединственом заштитом животне средине, хемијском стабилношћу, високом температуром, меком, Заштита од загађења, прљавштине, штапића и других супериорних перформанси, у многим материјалима излазе из кухиње, сви су добродошли.

Предности силиконских производа

1, силиконски кухињски отпорни хладни учинак је врло јак, минимална може издржати минус 40 ℃ температура, максимална температура од 250 ℃ или тако. Такође се може користити микровална пећница и пећница.

2, силиконски производи са испирањем воде могу се вратити након чишћења, такођер се могу користити чишћење посуђа, чишћење је врло згодно.

3, хемијска својства материјала силика гела је врло стабилна, не брините о томе да ли постоје токсичне супстанце, у поређењу са другим материјалима који имају дужи вијек трајања.

4, због мекости силиконских материјала, кухиња силикона има врло угодан додир, врло флексибилан, не деформисан.

5, силиконска кухиња може бити распоређена у складу са потребама различитих прелепих боја, а не бледи жутом, облик је лепши од неких.

6, производња силиконских материјала не производи никакве токсичне и опасне супстанце, а може бити деградирана, врло еколошки прихватљива.

7, иако је материјал мекан, али су силиконски кухињски прибор врло отпорни на хабање, отпоран на хабање, који се лако оштети.

Силиконски папирни контраст са сличним производима од пластике

Коришћење и одржавање силиконских алата

1, сваки пут када употреба силиконске опреме мора прво потврдити чисту и суву силиконску опрему.

2, потреба да се калуп силикона ставља у печење пећи, као што су силиконске чаше како би се осигурао да су калупи сваке мале мреже напуњени стварима, материјал ставља све плетене, можете инсталирати воду у мрежу, не може пустите да калуп није инсталиран. Материјал решетке сувог печеног, Силикон Цуп, ово ће смањити век трајања силиконског калупа.

3, силиконска посуда су углавном анти-лепљива, уколико немате анти-лепљиве уређаје, можете пецати у калупу силикона пре него што сипате слој танког уља.

4, силиконски прибор се може користити само у пећници, пећници или микроталасној пећници, не запамтите директно у контакт са ватром или електричном енергијом.

5, прва употреба силиконског прибора и након сваке употребе, употреба чишћења топле воде (разређеног јестивог детерџента), не могу користити корозивне супстанце за чишћење силиконских алата.

6, печено добро, силиконски посуђе и заврши са производом, ставите у страну да се охлади.

7, не можете користити оштре уређаје додирните силиконске алате, не можете користити тежак притисак и снажно извлачити посуђе.

8, силиконски алати лакши за усисавање, зато немојте користити силиконску опрему, Силицоне Цуп најбоље у хладно чисту кабинету или кутију.

Купи силиконско кухињско посуђе потребно је обратити пажњу

Кухињска посуда од силикона као кућни кухињски прибор за кување, његова сигурност је веома важна, при куповини морамо обратити пажњу на следеће тачке.

1, тражећи редовне произвођаче да купе, потребу за производом извештаја о испитивању цертификата о животној средини или сировинама ФДА, ЛФГБ сертификационог теста.

Сам силикон је нетоксичан, али индустријски силика гел, силицијум диоксид и медицински квалитет у поређењу са могућношћу инкорпорације неких додатих састојака, Силицоне Цуп треба купити формалне фабричке производе од силиконских производа хране.

2, у куповини времена које би требало да изаберемо за властиту употребу кухињског прибора, да правилно одредимо употребу једне кухиње.

3, пре куповине, можемо користити нос да снијежимо мирис производа, квалифицирана кухиња силикона у случају топлине не би требала имати мирис.

4, силиконска кухиња може бити обрисана на бијелом папиру, у нормалним кухињским посуђима из силикона неће се појавити никакав феномен фадирања.

После уводјења горе наведеног, Силицоне Цуп имамо извесно разумевање силиконске кухиње! Ако кућа и даље користи пластичне уређаје, можда ће желети да пробају силиконску посуђујуће кухињско посуђе, а тиме ћете ићи дивно у исто вријеме, више ћете додати сигурно Ох!


Par:Силиконска рукавица има одличну отпорност на пеел, отпорност на хабање Sledeći:Силиконски рукав не мења боју, нема деформације, лако се чисти