Силиконски куп Нетоксичан и непролазан, здрав и еколошки пријатељ

- Jun 05, 2017-

Силиконски куп

Овај производ је израђен од 100% чистог храна од силикона, нетоксичан безопасан, здрав и еколошки прихватљив, не раскида, штеди простор, лако се чисти, је ли ваш путовање у кући и камповање пити добар помоћник.

Прво, силикон за храну није нетоксичан и без укуса

Силиконски материјал од хране, топлотно отпорна температура до 220 °, не додајте никакве штетне материјале, у складу са међународним сигурносним стандардима, нетоксични и без укуса, здрави и еколошки прихватљиви, молимо за сигурно коришћење.

Друго, лако се преклопи и лако носи

Силиконска мекана текстура, једноставно се савија, не повреди руку, мала величина, уштеди простор, лак за ношење, ваш вањски пикник суштински помоћник питке воде.

Треће, преклопни простор је довољан, велики капацитет

Капацитет преклопног чаша до 150мл и лако се чисти, тако да се опроштате папирним чашама за једнократну употребу, здраве и еколошки прихватљиве.

Четири, светле боје слаткиша, свјеже и лијепо

Чаша за склапање има пет боја: жуту, зелену, наранџасту, плаву, црвену и тако даље, слатком и слатком бојом слатком, како би вам живот додао светле боје.

Карактеристике: прекрасна боја боје, једноставно округлог облика, може се користити као чаша, може се користити и као течност за уста итд., Погодна за путовање, путовање када се користи.

Животни удар: како укусити

1. Вода по укусу

Први детерџент ће очистити шољу, а затим воду у шољу, ставити два сата, и на крају чаша се може очистити.

2. метод млека по укусу

Прво са детерџентом очистите чашу, а затим у чашу додате две кашике свјежег млијека, затежите униформно тресење на минуту, а на крају млеко исцјепено, чаша се може очистити.

3. поморанџа на укусу

Прво очистите чашу са детерџентом, а онда свежом наранџастом лупом у шољу, затегните поклопац, ставите око четири сата и на крају чаша можете очистити.

4. паста за зубе према методи укуса

Прво зубна паста стиснута у четкицу за зубе, у смеру казаљке на сату, а горњи и доњи четкица чашице, што резултира пеном за зубе, са кључаном водом може се очистити.


Par:Силиконски колач калупа уверите се да је свако произведено колач од калупа безбедно и нетоксично Sledeći:Силиконски кухињски апарати Сваки растварач, нетоксичан и непрекидан