Силиконска рукавица има одличну отпорност на пеел, отпорност на хабање

- Jun 27, 2017-

Силиконска рукавица погодна је за екран од ручног екрана, свиленог екрана са грамофоном и машином за штампање траке, је сито штампа, може се чврсто причврстити на површину специјалног силиконског текстила. Штампани производ није обрађен. Може бити боје, разбила силиконска штампа у једној боји, монотона у боји, која се ретко користи у области уских грла, индустрији одјеће да би пружила врло перспективне декоративне материјале. Свилени екран након узорка има снажну тродимензионалност и осећа се меканим. Силксцреен шаблон са изврсном чврстом љепилом, отпорношћу на хабање, свјетлост, постојаност прања. И силиконска штампа рукавица је на рукавици на процесу штампања силикона, како то радити? Овде да пратите Ксиаобиан да то разуме

Материјал: прајмер за најлонску подлогу. Осветљивач, крем боја, бели.

1. Дно воде за две компоненте, однос размене 1: 1, директно штампање, а затим сушење од 150 степени

2. Однос размене силикона и средства за сушење од 10: 1, подешен након процеса штампања, Силиконска рукавица силика гел ће бити 407 услед испаравања и згушњавања, увек треба обратити пажњу да додате разређену воду (407). Време рада је 60 минута, обратите пажњу на потребу за пластиком.

3. Боја крему: штампање последњих 3 пута приликом додавања боје пасте, додајте препоручени однос од 5% -10%, док додавање боје пасте тежина 10% средства за негу.

4. Светлосни агенс: одвојени тон, проценат светлосног средства доданог агенса за сушење 10: 1, додавање препорученог односа силикона 10% -50% заједничког ефекта: у неискориштеној боју са пастом боје додавањем 10% -50% додати средство за негу лаког агенса, добро комбиновати ефекат високог степена: одвојени тонски провидни силикон, додајући добар прозор блиставог уља, силиконске рукавице покривају провидну површину. Одличан ефекат. (Напомена: доказивање, након штампања ће се појавити мехурићи, потребно је отворити врх вентилатора на столу, Силицоне Глове испразнити мехурићи, а затим одмах немојте пиштољем или сушачем сушити мало времена ( 3-5 минута) Силиконско природно нивелисање, а затим испечите, иначе се мехур посуши унутар ефекта.)


Par:Силиконска матица има добру мекоћу Sledeći:Силиконски куп доноси естетику истовремено, додајте сигурност