Силиконски кухињски апарати Сваки растварач, нетоксичан и непрекидан

- Jul 17, 2017-

Сада је Силиконско кухињско посуђе модних људи, Државна управа за надзор, инспекцију и карантинску контролу квалитета недавно издала обавештење да подсети на здравље прехрамбених производа с ризиком за здравље силикона: у поновљеном коришћењу силиконских производа у процесу, установљено је да изглед или промене физичког учинка треба замијенити. У исто време обратите пажњу и на идентификацију пластичних производа који представљају силикон.

Храњени силиконски производи са силицијум-кисеоником (Си-О) као главна ланчана структура, хемијска стабилност, могу бити у температурном опсегу од -40 ℃ до 180 ℃ под условима поновне употребе. У посљедњих неколико година широко се примјењује прехрамбени производи с силиконским производима у различитим областима, као што су лопата за силикон, силиконски стругач, силиконски калуп, силиконски пару и тако даље. Иако је силиконски материјал релативно сигуран, али у куповини и употреби или има неких значајних места.

Прије свега, треба обратити пажњу на то да ли производ смрди. Ако производ има оштар мирис, требало би да будете пажљиви да купите. Пратећи производи за истезање руку, Силиконска кухињска посуда приметити је да ли се прозирна распрострањеност, која показује производе релативно високог квалитета, у употреби није лако произвести миграцију малог молекула.

У процесу поновног коришћења силиконских производа установљено је да се његов изглед или физичка својства мењају, као што су оток, промена боје, површинска лепљивост, повећана тврдоћа, смањена флексибилност, овај пут треба заменити. Због промене не утичу само на његове перформансе, а лакше се деградирају како би се произвели мали молекули, мала молекула се лакше мигрира у храну, што доводи до квалитета и сигурносних ризика.

Не само стручњаци кажу да је силикон за храну сигуран, силика гел није растворљив у води и било који растварач, нетоксичан и без укуса и хемијска стабилност. Најчешћи дом је штедњак за затварање заптивке, је силикон хране. Лако се чисти, није лако развијати микроорганизме, али најбоље је не користити више од 3500 сати.

Међутим, због скупље силиконске подлоге, Силиконе посуђе не искључује илегални посао са ПВЦ-ом (познатом и као ПВЦ или пластика) који ће замијенити. Састојци од силикона за храну су релативно високи, попут неколико долара у продавници да продају, могуће је пластично. Сама пластика је нестабилна, ау процесу обраде користиће сличан пластификатор и другу ињекцију, у случају високе температуре, ови адитиви лако нестају из штете по људско здравље.

Пластични и силика гели су различити, први избор за куповину поузданог бренда, можете се идентификовати и са сљедећих аспеката:

Боја: материја за пару ситока је углавном изабрана јестива силика гела, силикон је подељен у индустријске и прехрамбене производе и рециклирање пластике, потрошачи су сувише јефтини да би се бавили производима морају бити пажљиви. Силиконска боја је природна бела, а не врста беле, Силиконске кухињске посуђе, ако је боја посебно свијетле бијеле, не бисте требали бити пажљиви не пластичних производа или додати неку врсту адитива како бисте избјегли. Ако је то производ боје, тешко је разликовати.

Укус: Пластична силиконска подлога да добије веома јак пластични укус, ако се сусретне са таквом ситуацијом, не смије се користити. Прави силиконски материјал нема укус, на ниској температури -60 ° Ц, употреба високе температуре од 180 ° је сигурна.


Par:Силиконски куп Нетоксичан и непролазан, здрав и еколошки пријатељ Sledeći:Силиконска кухињска посуда је једноставна за чишћење, није лако узимати микроорганизме