Силиконска кухињска посуда се може сложити, можете се гнетити, можете флиповати, неће узети простор

- Oct 27, 2017-

Кухињски прибор од силикона у односу на керамику, пластику, прибор од метала, силиконски кухињски прибор и температура могу бити хармонични. Било да је хладна храна или врућа, можете заштитити температуру саме хране, смањити промене температуре температуре и губитке, Силицоне посуђе посуђа може задржати првобитну температуру хране, у употреби неће проћи одговарајућу температуру кориснику,

Силиконски посуђе за кување може се преклопити, можете мијешати, можете флиповати, неће заузети простор, неће апсорбирати уље. Сама има дехумидификациони ефекат, неће бити због дуготрајног складиштења плесне и квалитативне промене.

Силиконски посуђе за кување је лако очистити, можете користити мање или чак користити хемикалије која садржи средства за чишћење, практична и практична су јака, погодна су за употребу у животу. Као карактеристике температуре силикона, може издржати температуру од 240 ℃ без деформације, -40 ℃ не ствара феномен очвршћавања, па је ово вишеслојни производ. Не можемо класификовати случајно у микроталасну пећницу, не брините за појаву топљења и појаве старења и порођаја.

Силажни материјал сама са другим материјалима није исти као и специфичност, тако да производи који производи овај производ има изванредну невероватну употребу тог ефекта. Као подна тишина контејнера за храну, након кувања на високим температурама, неће произвести штетне материје, можете бити сигурни да их користите.

Уз помоћ Силицоне посуђа посуђа постројења за стварање природне и шарене боје и хуманог дизајна производа од силикона, дизајнера и савршене мешавине боје и креативности у кухињи за кућне потрепштине до огромног броја потрошача који доносе удобније, шарене боје квалитетан живот у кући!

Силикон има еколошки прихватљив избор боје. Животу треба више концизних елемената скокова, а боја постаје нови извор инспирације - природне боје боје, тако да где год да су силиконски производи испуњени забавним животом. Желите направити кухињу препуштену топлој атмосфери, тако да је пикник и сценографија приступачан, или желите да породични живот буде пун забаве? Ставите силиконске посуђе, додајте неке боје у њега

Ова Силиконска кухињска опрема послужава столу као најбољу платформу за приказ, не само наглашавајући концепцију куће, већ и са израженијом бојом која показује природне, еколошки прихватљиве, здраве и шарене свеже воће и поврће и интегрисање намјештаја. људска и природна хармонија суживота хуманистичких идеја. Погледајте ове производе, први пут ће бити привучени овим живописним силиконским материјалом, који је креативан зелени силикон - савремени животни уређаји морају бити сигурни, силика гел у животу није баш чудно, већина дјечјих пацифера је направљена од силикона. Силикон је високо активни адсорбентни материјал, главни састојак је силицијум, нетоксичан, безукусан, флексибилност је такође веома добра, пре много година да постане "беба пацифиер" најбољи материјал, док је нерастворљив у води и било ком другом растварачу, хемијска стабилност , поред јаке алкалне и флуороводоничне киселине не реагује ни са једним материјалом, ове карактеристике чине га савременим животним материјалом који је потпуно нешкодљив за животну средину.


Par:Силиконска посуда за бебе са високом и ниском температурном отпорношћу, добром отпорношћу на влагу Sledeći:Силиконска матична хемијска стабилност и механичка својства