Силиконска кухињска посуда је једноставна за чишћење, није лако узимати микроорганизме

- Oct 17, 2017-

Сада силиконски кухињски прибор од модних ентузијаста, државна управа за надзор квалитете, инспекцију и карантин издао је обавештење које подсећа на ризик по здравље производа силикона у храни: У процесу поновног коришћења силиконских производа утврђено је да се његов изглед или промене физичког учинка замењено на време. Такође обратите пажњу на идентификацију пластичних производа који се постављају као силикон.

Силиконски производи за храну с силиконским кисеоником (СИ) кључним ланцем структуре, хемијска стабилност, могу бити у опсегу температуре од 40 ℃ до 180 ℃ од услова поновне употребе. У последњих неколико година, производи сировина за храну у различитим областима су широко распрострањени, као што су силиконска лопата, силиконски сапуни за силиконски кухињски апарати, силиконски калуп, силиконске парне копче. Иако је материјал силика гела релативно сигуран, али у куповини и коришћењу постоје нека значајна места.

Прије свега, треба запазити да ли производ има својствен мирис. Ако производ има оштар мирис, треба га пажљиво купити. силиконско кухињско посуђе са руком за истезање производа, пратити да ли је напетост транспарентна, транспарентни производи су квалитетнији, у употреби није лако произвести миграцију материјала малог молекула.

У процесу поновног коришћења силиконских производа утврђено је да се промена изгледа или физичких особина, као што су оток, промена боје, вискозитет површине, тврдоћа, еластичност итд., Треба благовремено заменити. Због тога што промене не утичу само на њихове перформансе, већ и на лакше деградирање формирања малих молекуларних супстанци, силиконске посуде малих молекула лакше се мигрирају у храну, што доводи до ризика квалитета и сигурности.

Не само стручњаци рекли су да је силика гел на бази хранљивих састојака безбедан, силикон нерастворан у води и било који растварач, нетоксични без укуса и хемијска својства стабилности. Најчешћи дом је штедњак притиска који се користи за заптивање заптивке, је силикон хране. Лако се чисти, није лако развијати микроорганизме, али најбоље је не користити више од 3.500 сати.

Али пошто су трошкови силиконске подлоге скупљи, не искључујте нелегалне послове са поливинил хлоридом (такође познатом и као ПВЦ или пластика) за замјену. Цена силиконске хране за храну је већа, а посуђе од силикона, као и неколико долара које се продају у продавници, вероватно ће бити пластично. Сама пластика је нестабилна и у процесу обраде користиће сличан пластификатор, као што су адитиви, у случају високе температуре, овакав додатак који је лако испарљив, угрожавајући људско здравље.

Пластични и силика гел није добро, кухињски прибор од силикона је први избор за куповину поузданог бренда, али и од следећих аспеката за идентификацију:

Боја: Парни сапун Материјал силиконске материје Општи избор јестиве гел силика гела, силика гела подељен на индустријски квалитет и квалитет производа и рециклирање, потрошачи наишли на јефтине производе морају бити пажљиви. Силикагел Боја Природна бела, посебно белина, ако је боја јако бела, силиконски кухињски послови треба да будете пажљиви да ли су пластични производи или додајте неке додатке како бисте избјегли освјетљење. Тешко је рећи да ли је производ у боји.

Укус: Пластична силиконска подлога да постане веома јака након укуса пластике, ако се сусретне са таквом ситуацијом, не сме да се користи. Прави силиконски материјал је без укуса, при ниској температури од -60 ° Ц, високе температуре од 180 ℃ случајева су безбедни за употребу.


Par:Силиконски кухињски апарати Сваки растварач, нетоксичан и непрекидан Sledeći:Силиконска рукавица боља заштита руке