Силиконски посуђе високе сигурности

- May 19, 2017-

Пошто је безбедност силика гела висока, све више и више кухињског намештаја снабдева силикон, оне нису само шарене, већ и еколошки прихватљиве и безбедне. У првој фази 110. кантонског сајма, Нингбо предузећа показују своје производе од силиконских кухињских производа: преклопне чаше, могу чврсто сисати столну посуду, кутије за ручку за лутке, као и затезање заптивки за нокте,, изоловане рукавице, бебе од силиконске кухиње и дјечији џеп за уста. .. .. сви су направљени од силикона.

Инсајдери су рекли да су кухињски прибор од силикона као нова врста кухињског прибора, са меканом заштитом од не-оштећења и осталим предностима, и лијепом модом за стил, једноставан за ношење. У поређењу са пластичним посуђем није врућина, кухиња силика може издржати 200 ° Ц високе температуре и може задржати првобитни облик. Кухиња од силикона је тренутно у Европи, Сједињеним Америчким Државама и другим развијеним земљама, а корисници су добродошли, а са широким тржишним изгледима.

Стручњаци предвиђају да су снабдевање силиконом будућа употреба трендова кухињских апарата, који ће заузимати велики део тржишта. Међутим, на сајму кантона, Силиконска кухињска посуда је такође изразио забринутост, рекао је да ће, када је тржиште веће, то неизбежно бити прилично мјешовита ситуација, што је пуно произвођача и јавности забринути.

Како можемо осигурати сигурност сировина на тржишту? Соутх Цхина Университи оф Тецхнологи Сцхоол оф Материалс Сциенце и Инжењеринг је проучавао полимерне материјале стручњаци рекли, требао би бити силиконски кухињски прибор извор сировина, Силицоне Китцхенваре састав и карактеристике процеса и кључне везе и друге строге контроле. Као што је тренутни извоз јапанских кухињских посуда од силикона, то су строги тестови узорковања, који садрже тешке метале, слободни фенол, слободни формалдехид и сл., Кухињски прибор Силицоне укључујући више од 10 сигурносних и здравствених индикатора. "Морамо обратити пажњу на набавку и употребу сировог и помоћног материјала, дизајнирање и тестирање новог производа Силицоне Китцхенваре, контролу производног процеса, испитивање верификације производа за извоз и квалитет и сигурност и друге везе како би се осигурала сигурност квалитета силиконског посуђа у складу са релевантним потребе за промоцијом целе индустрије како би се постигао здрав, развој ".


Par:Термичка стабилност силикона, хемијска стабилност Sledeći:Силиконски посуђе Неотровне и непрекидне, стабилне хемијске особине