Силиконска кухињска посуђа Висока температура, меко, против-обрастање

- Jun 27, 2017-

Силиконски кухињски послови су производи засновани на силиконима који користе силикон за храну као сировине, кроз обликовање или инкапсулацију са производњом производа који се користе у кухињској печењу, кувању, мешању, производњи, кондиционирању, састојцима, модулацијским алатима. преко хардвера, пластике и других материјала у кухињи претварања нове врсте кухињског прибора, са својом јединственом заштитом животне средине, хемијском стабилношћу, високом температуром, меком, противтрализацијом, дипом и другим супериорним перформансама, на многим деловима из кухиње издвајају се.

Силиконски прстен за јаја

Материјал: температура силиконске хране -40 ℃ - 220 ℃.

Употреба: директно постављена на дно неплодне ташне, пасте, а затим испод уља, а затим омлете.

Хокејска плоча за четири хоке

Овај производ је направљен од силикона за храну, сигуран, сигуран, практичан, може се замрзнути хокеј на леду са одличним ефектом вина; може се користити и за домаћи лизалица, чоколада.

Супер слатка хеллоКИТТИ глава ледене креативне плесни ице ледене решетке

КИТТИИ облик главе мачке, можете то учинити сами! Сунчање, погледајте ледене коцке и тако даље. Хајде да попијемо чашу кристално чистог и хладног пића, а онда да будемо удобни. У соку. Кока кола. Кафу или алкохол који се топи, осети пролазак времена предивно! Моулд се такође може користити за производњу жудног пудинга.

Вртна верзија калупа за торте

Сигурна и без укуса, са супериорном стабилношћу и топлотном проводношћу, температурни опсег -60 ℃ -220 ℃, док дуктилност супер, једноставно за чишћење, лако за чување.

Пинк КИТТИ силиконски калуп

Отпоран на топлоту, издржљив, температурна силиконска температура -40 ℃ - 220 ℃, моделирање романа, мекана текстура, лако уклањање, лако се чисти, поновна употреба, сигурно и хигијенско, може се користити за производњу пудинга, колача, чоколада, моуссе, желе, воћне пите и тако даље.

Изолациони клип

Лакши и удобнији од микроталасне рерне, пару за узимање врућих посуђа, за узимање висококвалитетног силикона израђеног од дебелог материјала, светле боје, флексибилности и јаке, лако деформације. Општи облик ергономског дизајна, свеобухватнија и ефикаснија заштита обе руке, дизајн без клизања у исто време без губитка модног осећаја једноставности.

Купаонице

100% водоотпорни силиконски подметачи, производ је мекан, не плаши се пада. Осјећа се угодно и меко. Оперите водом или четком, можете се перете, врло згодно. Рад солидан: није лако деформирати, анти-старење. Има одличну отпорност на високе температуре и стабилност при ниским температурама, Силиконска кухињска опрема ниска температура -40 степени, висока температура 230 степени.

Цолор Снацк Сеал Цламп Пластична торба за појас

Силиконски материјал, нетоксична заштита животне средине, одлична дуктилност, нежно пумпање, чврсто паковање, свеже дугорочно, интересантно време, можете наручити торбу за храну, можете поправити и гњечну жицу и тако даље.

Силиконска трака са преклопном кутијом за преклоп

Високо квалитетан силиконски материјал, висока температура, можете користити дезинфекцију за кључање воде;

Температурни опсег: 250 ℃ -50 ℃ "

Нежно притисните један може сисати чашу, запечатити учинак очувања; светле боје, меке и јаке, лако се прихваћају и користе, једноставно скидање хране, могу се користити у фрижидерима, микроталасним пећницама и пећницама.

Може се користити као контејнер за складиштење за држање воћа и поврћа или било који састојци, може се користити и за кухање различитих прехрамбених производа, веома једноставних и практичних, једноставних за употребу, Силиконске кухињске посуде дивне и великодушне, породични живот добар асистент.

Силиконска шпоретна лопатица без штапића Лопатица кинеске лонацке лопатице високе температуре

Заштита животне средине, употреба другог елемента земаљског силиконског материјала, силицијума и песка, кварцног састава истог, који припада природном материјалу не садржи токсичне супстанце, тешке метале и канцерогене материје, воду, уље, топлину, лако се чисти , Површина лонца супе гребање и мрежа.

Желите направити кухињу препуштену топлој атмосфери, Силиконском кухињском посуђем, тако да је пикник и сценографија приступачан, или желите да породични живот буде пун забаве? Може да промени стоно посуђе, додавање неких живописних боја. Ове кухиње послужују столу као најбољу екранску платформу, само наглашавају концепт куће, али и са још израженијом бојом за приказ природног, еколошки прихватљивог, здравог, шареног - свежег воће и поврће и поврће заједно да преносе хуманистичку идеју хармоничног суживота између човека и природе. Погледајте ове производе, први пут ће бити привучени овим живописним силиконским материјалом, који је креативан зелени силикон - савремени животни уређаји морају бити сигурни, силика гел у животу није баш чудна, већина дјечјег пацифера су направљена од силикона. Силикон је високо активни адсорбентни материјал, главни састојак је силицијум, нетоксичан, безукусан, флексибилност је такође веома добра, пре много година да постане "беба пацифиер" најбољи материјал, док је нерастворљив у води и било ком другом растварачу, хемијска стабилност , поред јаке алкалне и флуороводоничне киселине не реагује ни са једним материјалом, ове карактеристике чине га савременим животним материјалом који је потпуно нешкодљив за животну средину.


Par:Да ли је силиконско посуђе безбедно? Sledeći:Силиконски кухињски апарати без икаквих токсичности и укуса, јаке стабилности