Силиконски посуђе Неотровне и непрекидне, стабилне хемијске особине

- Jun 16, 2017-

Силиконски посуђе посуђа има изванредне еколошке перформансе и најпогатније је од свих кухињских посуђа које имају добре перформансе пада, што је пуно породица које могу бити за дјецу или рукама и ногама није лако користити старе особе до мјеста, тако да Пуно кухињског прибора постепено је почело да се иновирају, а пре много времена елиминисани су неки од кухињских посуђа, као што су дрво, керамика и сада постепено од стране неке машине и технологије за израду разноврсних боја. Материјал кухињски прибор чудно, наравно, фабрика силиконских производа није изузетак, ово је учинило много креативних производа!

Са конкуренцијом ових година, блиска конкуренција, велики број произвођача материјала посвећује пажњу иновацијама производа, технологији и другим питањима, за производе нижег нивоа који користе техничка побољшања, иновације за првобитне промене производа и производњу кинеског Силиконског прибора за кување. кухињски апарати овај производ производње такође је значајно повећан у последњих неколико година, тренд многих произвођача силиконских производа за кухињу, дневне потребе, накит и тако даље, тако у технологији, производњи и иновацијама. Веома зрео искуство , тако да сада Силицоне посуђе посуђа и може бити до хиљадама година керамике, дрвета и других материјала пар.

Помени силикон, на шта мислите? Заједнички производи у свакодневном животу су силиконски кључеви, силиконске брадавице, заправо, постоји низ употреба;

Недавно, Јапан има бренд за пиће да захвали пијаној подршци силиконским уснама глумице за поклон, репутацију његове изреке: пустите вас са познатом глумачком фотографијом "про-ароматичном"! Силиконске лажне усне постављене у уста бочице за пиће, сваког пића, су као у другом "играцом пољупцу". Може бити због меке текстуре, увек даје тајни или мирисни осећај.

У ствари, он има шири спектар употреба на тржишту, нетоксични и без укуса, мекани и влажни елементи мењају своју масовну слику - већина може бити направљена у посуђе или дневне потребе, тако да људи блиски "виртуелном"

Силикон, алиас Силиконска гума је високо активни адсорпциони материјал, нерастворан у води и било који растварач, нетоксичан и неукусан, хемијска стабилност, високи адсорпциони учинци, добра термичка стабилност итд., Који се користи за израду посуђа, кухињски прибор је највише погодно Али то. Према извештајима, силиконски материјал изгледао је мало танак, у ствари, прилично је робустан, од -60 до 260 ° Ц окружење које се лако може носити. Због тога што овај материјал не садржи никакве металне елементе, тако да се не може само у ватри приликом загревања воде, такођер користити у микроталасној пећници. Немојте рећи да не знате, то је рециклирање еколошких материјала.

За остале састојке посуђа има и посебно место: меко. Дакле, тешко је убедити људе, може постати разни апарати. Лекуе из Шпаније користи своје карактеристике и прави разне кухиње. У земљи, Лекуе је и даље чудан бренд, у ствари, њихови производи су се појавили на разним међународним дизајнерским наградама. Идите у продавницу ДИИ Вест Поинт апарата, претворили сте се у лијеп калуп.

Предивна цртаћа слика, прекрасна боја, веома лепа, висока температура, може ефикасно спречити топлоту, спречити руке, микро-ињектирање, не бледити, не пасти, може бити ефикасан против скидања, дарујући најбоље поклон купце.

Шта је силика гел? Говоримо о силикону Многи људи се можда чудно осећају, чини се ретким у свакодневном животу, а повремено и чују популарније данас, као што су силиконске лутке, то није случај, након разумевања, наћи ћете га у цијелом свијету сваки А угао, ви ћете бити шокирани својим широким спектром апликација данас. Следећа листа заједничких производа у животу:

1, посуда за посуђе од силикона

Као силиконска висока и ниска температура, може се користити између -40-230 степени, материјал је релативно мекан, добра стабилност, отпорност није лако деформирати, неплодни пан, лако се чисти и тако даље у свакодневном животу који се широко користи за традиционални кухињски прибор Намијењен је новом пробоју, као што је мат плочице за печење, колач за печење колача, еластична табла за печење, калуп за печење, штедњак на штедњаку, шпорет са рижом изнад прстена, кутија за ручак унутар прстена и тако даље.

2, калуп за исхрану

Силикон калупа за производњу хране је израђен од висококвалитетног силикона, научне формуле, напредне технологије обраде, кроз сертификацију ФДА хране, је врста еколошки прихватљивог силикона, нетоксични без мириса, углавном за прехрамбене комплексе, калуп за калупе, калуп за чоколаду, торту плесни, силиконске ледене решетке, силиконски дуде и друга производња калупа, представљају плус силиконске производе.

3, производњу играчака

Силиконска гума израђена од играчака отпорност на време, лако за бојење и може се дезинфиковати на високим температурама, чврстоћа на затезање је врло добра, није лако деформирати, нетоксична безопасна, јака хемијска инерција, безопасна за дечје тијело, идеална играчка производна сировина.

4, примена заштитног поклопца од силикона

Пошто је силиконски заштитни покривни материјал провидан, мекан и флексибилан, лако се деформира, биће коришћен као љуска, дати људима неку врсту афинитета, неће утицати на рад машине, друга употреба слушалица од силиконског шкољка такође има звук ефекте. Силиконско заштитно кућиште се најчешће користи у Мп3 / Мп4 плејерима, иПод-у, ПДА-у, мобилном телефону, ПСП-у, дигиталном фотоапарату, ГПС-у и другим популарним производима за потрошачку електронику.

5, силика гел у апликацијама кућног апарата

Такође је примењен и силикон у индустрији кућних апарата, као што је печат врата од микроталасне пећнице, печат резервоара за пекаре за кафу, печат измјењивача топлоте бојлера, причвршћивање сијалице за стерилизацију хладњака, пресвлака плоче за контролу веш машина, везивање заптивача, парна гријача пара поклопац дна коморе, облога плоче за контролу клима уређаја и тако мора да се користи.


Par:Силиконски посуђе високе сигурности Sledeći:ШТА ЈЕ ВАЖНО ДОНУТ О ВАСУ?