Силиконски посуђе Термичка стабилност, хемијска стабилност

- Sep 27, 2017-

Са развојем науке и технолошког напретка, разноврсност кухињског прибора и материјала полако је више, што је све дочекало силиконски материјал кухиње и главне силиконске лопатице, али многи људи и даље су збунили силиконску шпатуљу

Силиконска гума је високо активни адсорпциони материјал, аморфни материјал, хемијска формула за мСиО2 · нХ2О. Нетопљив у води и било који растварач, нетоксични и без укуса, стабилне хемијске особине, осим алкалних, флуороводична киселина не реагује са било којом супстанцом. Различите врсте силика гела због различитих производних метода да би се формирала различита микропорозна структура. Хемијски састав и физичка структура силика гела утврђује да има много других сличних материјала тешко заменити карактеристике високих адсорпционих перформанси, добру топлотну стабилност, хемијску стабилност, већу механичку чврстоћу. Силикагел према величини пора подељен је на: макропорозни силика гел, груби силика гел, силикон типа Б, фини силика гел.

Силикон је толико отрован? Стабилност силикона је нарочито добра, нарочито високе температуре и ниске температуре, можете користити микроталасно грејање на високој температури без деформације или ослобађање отровних материја, такође се може ставити у хладњачу хладне собе!

Силикон зато што је текстура ближа људској кожи и нетоксична без мириса, тако да је дјечје дуде произведено од силикона, а добар силикон са аутоматским дезинфекцијом, флексибилним мрљама, лако се чисти, а сада су многе модне породице користећи силика гел Кухињски прибор, јер је потпуно микроталасна пећница може да кува, више штедње уштеде вријеме, што је још важније, не производи испарења.

Уопште, производи од стакла од силикона нису токсични, можемо се уверити да их користите.

Као силиконска висока и ниска температура, може се користити између -40-230 степени, материјал је релативно мекан, добра стабилност, отпорност није лако деформирати, неплодни пан, лако се чисти и тако даље у свакодневном животу који се широко користи за традиционални кухињски прибор Намијењен је новом пробоју, као што је мат плочице за печење, колач за печење колача, еластична табла за печење, калуп за печење, штедњак на штедњаку, шпорет са рижом изнад прстена, кутија за ручак унутар прстена и тако даље.


Par:Силиконски посуђе са ефектом топлотне изолације Sledeći:Силиконски куп Лов-царбон заштита животне средине, нетоксични и безвредни,