Силиконски посуђе са ефектом топлотне изолације

- Aug 07, 2017-

Имате ли мало умора за традиционални прибор за јело? Сваког дана суочавајући се са истим бојама и посудама које кувају без хране? Недавно је дошло вријеме које је постепено покупило очи у пролећном фестивалу, многи од мојих пријатеља су спремни за складиште пролећног фестивала, а кухињски прибор је такође од суштинског значаја, традиционални лонци и тањири који су вас користили нису размишљали о овом прољећу употреба Силиконског кухињског прибора? Говорећи о традиционалном погледу у Европи и Сједињеним Државама већ почетком деветнаестог века почело је да се користи, а у нашем урбаном дому који су свесни броја Силиконског посуђа је добар или лош? Са тржиштем зрелих силиконских производа за нас да живимо много више погодности, а домаћи живописни изузетни силиконски посуђе брзо постаје популарно, а ви сте га користили?

Говорећи о Силикону посуђе посуђа мора говорити о материјалу, у кухињским посуђима унутар производа користи се силикон за храну као сировине плус анти-иеллов анти-цолор Перкин чистач, обично силиконско тијело је нетоксично и без укуса , али ова асоцијација За наше животе природна зелена безбедност и заштита животне средине не могу се занемарити, тако да купци произвођача силиконских производа имају мало скупи силиконски материјал за храну, како би сви били удобнији за коришћење, Силицоне Посуђе за кување у поређењу са традиционалним намјештајем, више богат стони програм Боја, да погледамо више кувања да једемо виталност меког материјала, не морате бринути о томе како је феномен чишћења једноставније и удобније, више простора када се чува. "Види, има много предности Имате ли разлога да га не користите?

Силиконски производи су вулканизована силиконска гума у ​​просторији са собном температуром, силиконска гума из Силикона посуђа у производном процесу, користећи високу температуру од око 200 степени очвршћавања стерилизације, наравно, не помињемо, тако да уживате у температури од једне до две стотине степени у дезинфекцији температуре воде пренос топлоте силикона Осјећај високог, тако да постоји изолацијски ефекат, а понекад и желимо добро радити прије прехладе и прехладе, онда је то ваш избор.


Par:Силиконска дезинфекција за лаку употребу је безбедна и безбедна Sledeći:Силиконски посуђе Термичка стабилност, хемијска стабилност