Силиконски кухињски апарати без икаквих токсичности и укуса, јаке стабилности

- Aug 16, 2017-

Силиконски посуђе посуђа се користи у високо активном адсорбентном материјалу, аморфне супстанце, без икаквих токсичности и укуса, јаке стабилности, а вањски не дође до реакције. У многим модерним кућама користе се силиконски кухињски прибор, посебно у Европи и Сједињеним Америчким Државама, посуђе од силиконске кухиње као њихова главна кухињска посуда. Следећи произвођачи силикона за све који детаљно објашњавају Силицоне Кухињски прибор на крају не постоји отров

Силикон је високо активан адсорпциони материјал, боја силиконске гуме је бела непрозирна, је аморфни материјал, нерастворан у води и било који растварач, нетоксични и неукусни, стабилни хемијски својства, поред јаког алкала, флуороводична киселина није са било којом супстанцом реагује. Високе перформансе адсорпције, добра термичка стабилност, хемијска стабилност. Због своје добре стабилности и посебно високе температуре и ниске температуре, тако да можете користити микроталасно грејање на високој температури без деформације или отпуштања токсичних супстанци такође можете ставити у хладњачу хладне собе!

Силикон због своје текстуре ближе људској кожи и нетоксични и без мириса, тако да деца користе силиконски дуде је такође врло здрав и добар силикон са аутоматском дезинфекцијом, без мрља, лако се чисти, а сада много начина породице су са силиконским посуђем за кување, јер се може потпуно кухати микроталасном пећницом, више мирног ума за уштеду времена, што је још важније, не производи испарења.

Силиконска кухињска опрема:

1, висока температура: температурни опсег од -40 до 230 степени Целзијуса, може се користити у микроталасној и пећници.

2, лако се чисти: производи силикона произведени након употребе силиконских производа у испирању воде могу се вратити, али и у чишћење машине за прање судова.

3, дуг живот: хемијска својства силиконских сировина је врло стабилна, систем за производ, у поређењу са другим материјалима, има дужи вијек трајања.

4, мекана и удобна: захваљујући мекоћу силиконских материјала, Силицоне посуђе посуђа угодно, врло флексибилно, без деформације.

5, боје и разнолика: према потребама купаца, постављање другачије лепе боје.

6, нетоксични за околину: од сировина у готов производ до пошиљке готовог производа не производе никакве токсичне и опасне материје.

За силиконску кухињску посудбу на крају нема отровности, а сад имамо врло јасан. Силиконски материјали за кухињски прибор су оскудни, скоро сви увезени силиконски материјал, сировина скупа, тренутна мала потражња у земљи, тако да је скупља, без пластификатора и основних материјала, пигменти, средства за негу су еколошки прихватљиви за храну. тачка топљења Силицоне Китцхенваре је такође већа, можемо се уверити да је употреба.


Par:Силиконска кухињска посуђа Висока температура, меко, против-обрастање Sledeći:Силиконске промоције Поклони Термичка стабилност, хладно отпорност