Силиконска матична хемијска стабилност и механичка својства

- Jun 05, 2017-

При коришћењу Силицоне Мат користимо различите еколошке прилике, тако да у неким приликама имамо различиту примену силикона и гуме, а употреба ефекта и карактеристика је такође различита. А производи од силикона су такође врста гумених производа у врсти, разлика између силикона и гуме је токсична и нетоксична употреба, и спаљивање горњег силика гела неће запалити се гори када је дим бел, гума гори кад дим црна, Пунгент је црна, постоји јак укус.

Сада произвођачи силиконских производа користе сировине као нетоксичне еколошки прихватљиве синтетичке гуме и природне гуме. Синтетичка гума неопрен, бутадиен каучук, стирен бутадиен каучук и тако даље. Структура природног гуме је полимер, гума у ​​спољашњем савијању узроковану деформацијом, може се брзо обнављати, имати добру хемијску стабилност и механичке особине. Има добру мекоћу, може се користити у неким условима високе и ниске температуре, а гумени производи за примену на ниским температурама мање од употребе силиконских производа, на много начина сада смо одабрали да замијенимо гумене производе сједиштем силиконских производа.

Гумени производи се сада најчешће користе у нашој индустријској производњи, ауто делови пољопривредне и индустријске производње изнад, у производном процесу услед гумене еластичне силе се не може конзумирати, производ има нестабилну тврдоћу смањити, након одређеног временског периода за стабилизацију пуфера , тако да у производњи калупа са прорачуном и прорачуном треба бити опрезан, или склонији неповољним условима, а гумени и силика гел контраст, перформансе гуме често нису силиконски производи, силика гела која се користи у породици, која се користи у храни, су врло конзистентни Многи од потреба пријатеља и гуме за многе пријатеље, постоји мирис токсичних супстанци, ретко се користи у животу, па сада основна употреба гумених производа за неку индустријску производњу, услед релативно високе цене силикона гуме, али у истој употреби перформанси, или изаберите гумени материјал.

Која је разлика између силиконске подлоге и гумене подлоге? При коришћењу Силицоне Мат користимо различите еколошке прилике, тако да у неким приликама имамо различиту примену силикона и гуме, а употреба ефекта и карактеристика је такође различита. А производи од силикона су такође врста гумених производа у врсти, разлика између силикона и гуме је токсична и нетоксична употреба, и спаљивање горњег силика гела неће запалити се гори када је дим бел, гума гори кад дим црна, Пунгент је црна, постоји јак укус.

Сада се користе сировине које користе силиконски производи који нису штетни за околину и синтетичку гуму и природну гуму. Синтетичка гума неопрен, бутадиен каучук, стирен бутадиен каучук и тако даље. Структура природног гуме је полимер, гума у ​​спољашњем савијању узроковану деформацијом, може се брзо обнављати, имати добру хемијску стабилност и механичке особине. Има добру мекоћу, може се користити у неким условима високе и ниске температуре, а гумени производи за примену на ниским температурама мање од употребе силиконских производа, на много начина сада смо одабрали да замијенимо гумене производе сједиштем силиконских производа.


Par:Силиконска кухињска посуда се може сложити, можете се гнетити, можете флиповати, неће узети простор Sledeći:Да ли је силиконско посуђе безбедно?