Силиконска мат флексибилност, изврсна изолација, компресија

- Sep 27, 2017-

Силиконски мат је термални медијум који се користи за смањивање отпорности на топлоту између површине извора топлоте и контактне површине хладњака. У индустрији се такође може назвати термички силиконски филм, топлотна проводљивост Силицоне Мат, мекана топлотна подлога и тако даље.

Пошто електронски уређаји настављају да интегришу моћније могућности у мање компоненте, повећање температуре може довести до успоравања рада уређаја, неуспјеха рада уређаја, ограничења простора и многих других проблема са перформансама. Дакле, контрола температуре постала је један од најважнијих изазова у дизајну, односно у структури чврстих, оперативни простор постаје све мањи и мањем околности, како ефикасно одузети већу снагу генерирану већом снагом јединице.

Мехки топлотно проводљиви силиконски филм са инжењерске тачке гледишта како се направи неправилна површина материјала, кориштење материјала високе топлотне проводљивости за елиминацију ваздушног јаза, чиме се повећава укупни капацитет преноса топлоте, уређај на нижим температуре.

Силиконски матови карактеристике:

Силиконски филм има извесну флексибилност, одличну изолацију, компресију, површину природног вискозитета, посебно за коришћење дизајна за пренос топлоте дизајна јаза, да попуни празнину, да доврши топлотну и топлотну дисипацију између дијелова преноса топлоте , али и од За изолацију, апсорпцију амортизације, заптивање и тако даље, да би се задовољили потреба за миниатуризацијом и ултра танко дизајнираним захтевима, високо је процес и употребљивост, а дебљина широког спектра апликација је одличан материјал за термо пуњење се широко користи у електричним и електронским производима. Неки термички силика гел са стакленим влакнима (или угљеничним влакнима) како би повећао своју механичку чврстоћу.

Силиконска мат апликација:

У енергетској индустрији, као што су трансформатори, кондензатори, отпорници, индуктори и остали производи, све док су велики, као што су трансформатори, грејачи, грејачи, грејачи, грејачи, грејачи, грејачи, грејачи, топлотни силиконски филм ће бити топлота ових компонената распршених до гранате; у ЛЕД индустрији термална фолија има и широк спектар термалне фолије, термички силиконски филм је улога рада алуминијумске плоче до топлоте ЛЕД светла На дну шкољке; такође се може применити на ПЦ изнад, ПЦ матичне плоче, као што су Јужни мост, Северни мост, чипови матичне плоче, графички чипови и друга термичка фолија потребни су пренос топлоте; друге индустрије као што су аутомобилска електроника, оптоелектроника и тако даље.


Par:Силиконска торта и лепа и практична Sledeći:Силиконски рукав Заштићени производ има функцију заштите од падова