Силиконска мат водоотпорна, изолована, савршена заштита

- Jun 27, 2017-

Друштво је да види лице старости! Вриједност робе за домаћинство одређује успјех читавог побољшања у кући. Табела, у кући побољшање тежине је и даље прилично висока. Поред породичног дневног оброка неће бити оброка, Силицоне Мат или мора да издржи очи од рођака и пријатеља како би открио пејзаж. Неки људи кажу да није лако када побољшање куће са читавим слогом хармоније и прелијепим столом није на линији?

Наравно! Међутим, онда прелепи сто, одржавање није добро, не дуго ће постати добро загађење, а камоли Иан вриједност!

После вечере, стол је увек неред: овде парче водених мрља, где мало уља, разбацана раштркана храна свуда! Кључ је без обзира какав је материјал на радној површини, а храна, вода, уље на страни, посебно је тешко очистити. То је катастрофа за чишћење уља у зиму! Чак и радна домаћица обриса и трљају, чишћење изнова и изнова, недуго након, сто или уље, Силицоне Мат који утиче на изглед, додирните и држите се за вожњу. Стакло, мермер је и даље добар, ако је то бамбусов стоник, ово уље ће такође бити инфилтрација, очистити, вероватно само питати столарију авионом да ископа неколико слојева! Одржавање стола је тако лако држати чисте домаћице лудима.

Заштитите сто, домаћица изван трика!

Гдје постоји притисак, где постоји отпор! Паметна домаћица је направила одличан начин да се бави нафтом и заштити стол. То јест, додајте столњак за столом, када је оброк покривен, исцрпљен оброк уклоњен. Више не треба бринути о непријатним мрљама оштећују изглед стола! Међутим, домаћице су такође утврдиле да столњак такође има много недостатака. Као што је тканина на столњацу, постојаће феномен пропуштања, сама столњака је тешка за чишћење, опрати сунце током годину дана такође је пуно посла, а да не спомињемо столњаци су тако велики, чисти није лако; пластична обојена боја је очишћена Добро чишћење, не издржљиво, Силиконска матица лако се руши. Не високе температуре, врућа посуђе ће бити вруће. Материјал није здрав, производиће штетне супстанце. Да не помињемо пластични материјал није еколошки прихватљив. Како то да урадите? Домажице су беспомоћне?

Тешке домаћице, не очајавајте, слово силиконске производње силиконских матова, употреба силиконског материјала од хране, здрав и сигуран. Директан контакт са храном, посуђем, хљебом и другом храном директно на чистом плацемату није проблем. Кључ је силиконска гаса, вода, топлота, савршена заштита радне површине, а силиконска подлога нема лепљиво уље, лако се чисти. Баците мало прања у воду може се очистити, мање уља, онда само црвено испирање може испирати чистом. Величина силиконског шпорета може се прилагодити према захтеву, Силицоне Мат након оброка и посуђа се може очистити, комад чишћења. Постоји машина за прање судова код куће и може се опрати у машини за прање посуђа. Лако се осуши, лако се прихвати, након што се сушење може преклопити или залутати у спремиште кухиње. Силиконске подлоге су издржљиве и не размножавају бактерије, док се употребљавају док је алат за избјегавање сечења, мат са десет година или осам је у потпуности могућ.


Par:Силиконски рукав Заштићени производ има функцију заштите од падова Sledeći:Силиконске промоције Поклони Термичка стабилност, хладно отпорност