Силикон Плацемат Цоастер

- Nov 24, 2018-

Силиконске плакате припадају категорији силиконског стола. Коришћени силикагел је силикагел за храну. Силиконски плацемат је безбедан, еколошки и нетоксичан. Уз развој индустрије, традиционални прибор, кухињски прибор, намештај, итд сукцесивно су додали многе нове сорте, а силиконски производи су један од нових доданих популарних производа. Са растућим бројем различитих силиконских производа у раним данима, појавили су се и силиконски посуђе и кухињски прибор од силикона. Најраније су све врсте силиконских посуђа и кухињског прибора најпре биле популарне у Европи и Америци. Тренутно су такви производи и даље један од извоза силиконских производа.

Силиконски плацемати углавном се користе у кухињи и могу се наравно користити и за трпезарије. Његова главна сврха је 2 бода. Прво, отпоран на топлоту, силиконски душек има температурни опсег од -40 ° Ц до 240 ° Ц, може ставити посуђе припремљено само на плацемату, како би се избјегле непотребне невоље због прегревања плоче. Друго, неклизајуће, силиконске плакате су углавном робусне, имају добар анти-слип ефекат, а такође се могу користити за одвијање капица и тако даље.


Силиконски плацемат је нека врста силиконске подлоге, а ту су и различите силиконске гумене подлоге и гумене подлоге. Силиконска подлога је изузетно свестрана и поседује силиконски кауч за чашу за воду; силиконски кауч за чување топлоте, рукав бочице од силикона, итд., који има одличан осећај руке; и силиконска површина за ноге и сл., углавном служи као помоћна функција, на пример, силиконски подножје за ноге може се дизајнирати. За различите облике, може повећати ефекат висине и масажа. На пример, неки елементи се могу додати у силиконски ножни прстен за промовисање циркулације крви и спавања, и прилагодити положај држања пешке.


Par:Да ли је безбедно користити силиконске производе? Sledeći:Примена силиконских гумених материјала у храни