Силиконске промоције Поклони Термичка стабилност, хладно отпорност

- Aug 07, 2017-

Силиконски производи почели су да се користе у све више подручја, управо због тога што силиконске нетоксичне, безукусне, високе температуре карактеристике одређују његову употребу на пољу. Различити производни процеси различитих силикона.

Следећи опис је шест главних производа од силиконских производа:

Моулдинг, овај производни процес је најчешћи. Углавном по калупу са завршетком облика калупа за одређивање облика силиконских производа. Производи калупа силика гела су обично кроз високотемпературне калупе у средство за вулканизацију након додавања чврстих силика гела сировина кроз машину за вулканизацију да изврше притисак, силицијум промоцију поклона високе температуре сумпор у чврсто обликовање, обликовање тврдоће силика гела је обично 30 ° Ц- 70 ° Ц ова производња Процес је једноставан и погодан за све силиконске производе.

Овај процес је релативно висок квалитет захтева, комбинација течних силикона и пластике. Њени производи показују добру топлотну стабилност, отпорност на хладноћу, одличне електричне изолационе особине, сагоревање неће произвести токсичне супстанце. Због тога је незамењив материјал у дизајну производње здравствених средстава, аутомобила, производа за бебе, медицинских средстава, залиха за роњење, кухињског прибора и печата.

Екструзиони калупи, екструзиони силиконски производи обично се екструдирају кроз екструзију машине за ливење силикона, општи облик екструдираног силикона је дугачак, цевасти се може исећи, екструдирана уметност из облика производа је релативно једноставна, претежно облика. Силиконска цев у медицинској, силиконској промоцији Поклони механичке опреме која се више користи у пољу. Може се користити и за паковање материјала из улоге кеширања.

Силиконска гума у ​​додатку белог угљеничног челика, силиконског уља и других гњечења направљених од гњечене гуме, а затим пресушена из лима. Филм произведен календарима, његовим уздужним и попречним физичким и механичким својствима су значајно различити, ова појава је ефекат календирања. Конкретно, уздужна затезна чврстоћа филма је већа него код попречног правца. Трансверзално издужење филма је веће од оног у уздужном правцу, а уздужно скупљање филма је веће од оног у попречном правцу. Календарски ефекат је резултат оријентације макромолекула и иглице у једињењу, а црево се калени у процесу календирања. Ефекат календирања величине и састав једињења, температура котрљања, брзина, брзина и тако даље. За веће производе, као што су силиконски филм, силиконска плоча.

Начин наводњавања или инфузије: калуп за наводњавање или перфузију, користи се за релативно глатке или једноставне производе, без покривања проводника калупа, односно поклона за силиконске промоције које желите копирати производ или модел, са пластичним листом или стакленом плочом Ваи Уп , вакуум ће бити извучен директно у врх производа, док се силиконско сушење не уклони, производ се уклони, калуп на калупу (Напомена: опћа употреба релативно ниске тврдоће калупа силикагела, па се лакше уклања силиконски облик унутар производа.) Је чврста и течна комбинација, употреба производа као што су гарнитуре мобилних телефона, сетови пртљага и тако даље.

Брза вулканизација; јака адхезија; добра мобилност, једноставно пеглање. Одлична топлотна стабилност и отпорност на хладноћу (употреба температуре -60 ℃ ~ 200 ℃) након формирања добре пропустљивости, отпорности на топлоту и одређене чврстоће; одлично извођење; нема загађења; ниска тврдоћа; лепак чврсто спојен. Сила високе силе; висока транспарентност; добра затезна својства. Носити, прати, Силикон Промоције Поклони високе температуре; тродимензионална висока, глатка тканина, мекана, одлична текстура, добра флексибилност, прално и хемијско чишћење. Примијењена на тканину изнад, улога анти-агинга. Као што су силиконске рукавице, чизме за кишу и тако даље.


Par:Силиконски кухињски апарати без икаквих токсичности и укуса, јаке стабилности Sledeći:Силиконска дезинфекција за лаку употребу је безбедна и безбедна