Силиконске промоције Поклони Термичка стабилност, хладно отпорност

- Jul 06, 2017-

Силиконски производи за промоцију поклона су почели да се користе у све више и више области, зато што силиконски промотивни поклони нетоксични, без укуса, високе температуре карактеристике одређују његову употребу поља. Различити производни производи за производњу силикона за промоцију производа су различити.

Следећи је опис шест производа производа Силицоне Промотион Гифтс:

Моулдинг, овај производни процес је најчешћи. Углавном по калупу са завршетком облика калупа да би се одредио облик производа Силицоне Промотион Гифтс. Производи калупа силика гела су обично кроз високотемпературне калупе у средство за вулканизацију након додавања чврстих силика гела сировинама кроз машину за вулканизацију да врше притисак, високотемпературни сумпор у чврсту форму, тврдо силика гел тврдоће је обично 30 ° Ц-70 ° Ц ова производња Процес је једноставан и погодан за све производе Силицоне Промотион Гифтс.

Овај процес је релативно висок квалитет захтјева, комбинација течних силиконских промотивних поклона и пластике. Његови производи карактеришу добра термичка стабилност, отпорност на хладноћу, одличне карактеристике електричне изолације, сагоревање неће произвести токсичне супстанце. Због тога је незамењив материјал у дизајну производње здравствених средстава, аутомобила, производа за бебе, медицинских средстава, залиха за роњење, кухињског прибора и печата.

Екструзиони калупи, екструзиони силиконски промоцијски поклони производи се обично екструдирају кроз екструзију силиконске љепилице за подмазивање поклона, опћи облик екструдираног силиконског промотивног поклона је дугачак, цевасти се може исећи, екструдирана уметност из облика производа је релативно једноставна, углавном облик. Силиконске промоције Поклањање цеви у медицинској, механичкој опреми која се више користи у овој области. Може се користити и за паковање материјала из улоге кеширања.

Силиконске промоције Поклони гуме у додатку белог карбонског челика, силиконске промоције Поклон уље и друго гњечење направљено од гњечене гуме, а затим пресушено из листа. Филм произведен календарима, његовим уздужним и попречним физичким и механичким својствима су значајно различити, ова појава је ефекат календирања. Конкретно, уздужна затезна чврстоћа филма је већа него код попречног правца. Издужење филма је веће од периода у уздужном правцу, а уздужно скупљање филма је веће од оног у попречном правцу. Ефекат календирања је макромолекула и игла у једињењу, а састојка љешњака је оријентисана у правцу календирања током процеса календирања. Ефекат календирања величине и састав једињења, температура котрљања, брзина, брзина и тако даље. За веће производе, као што су плочице за промоцију силиконске промоције, плочице за силиконске промоције.

Начин наводњавања или инфузије: калуп за наводњавање или инфузију, користи се за релативно глатке или једноставне производе, без покривања калупа, тј. Желите копирати производ или модел, са пластичном плочом или стакленом плочом Ваи Уп, вакуумом ће бити директно у врх производа, све док Силикон Промоција Поклони за сушење не отклони производ, облик на облику (Напомена: општа употреба релативно високе тврдоће калупа силика гела, тако да се олакшава уклањање оштећења ће оштетити Силикон Промоција поклона плесни унутар производа.) Је солидна и течна комбинација, коришћење производа као што су гарнитуре мобилних телефона, пртљажни сетови и тако даље.

Брза вулканизација; јака адхезија; добра ликвидност, једноставно пеглање. Одлична топлотна стабилност и отпорност на хладноћу (употреба температуре -60 ℃ ~ 200 ℃) након формирања добре пропустљивости, отпорности на топлоту и одређене чврстоће; анти-скид (слика), употреба комплекса платине, нетоксични, без мириса; Одличан наступ; нема загађења; ниска тврдоћа; лепак чврсто спојен. Сила високе силе; висока транспарентност; добра затезна својства. Носити, прати, високе температуре; тродимензионална висока, глатка тканина, мекана, одлична текстура, добра флексибилност, прално и хемијско чишћење. Примијењена на тканину изнад, улога анти-агинга. Као што су силиконске промоције Поклони за рукавице, чизме за кишу и тако даље.


Par:Силиконска мат водоотпорна, изолована, савршена заштита Sledeći:Силиконска посуда за бебе са високом и ниском температурном отпорношћу, добром отпорношћу на влагу