Silikonske naočare za crno vino

- Jun 24, 2019-

Redovne čaše za vino su vizualno privlačne i omogućavaju potrošačima da uživaju u svim aspektima dobrog vina, ali korištenje čaša može biti neugodno u nekim situacijama. Obične čaše su previše krhke, pogotovo one od starijeg stakla. Nisu savršeni za događaje na otvorenom kada se morate brinuti razbiti osjetljivo staklo. Redovne čaše su nezgodne za pakiranje u ruksak na kampovanje ili kada želite uživati u drugim aktivnostima na otvorenom.


Do nedavno je pijenje vina napolju dok je disanje svježeg zraka bilo moguće samo upotrebom plastičnih čaša za jednokratnu upotrebu. Osim što su toksične, plastične čašice su također glomazne i lomljive. Upotreba čaša za jednokratnu upotrebu također povećava smeće koje u ogromnim količinama završava na odlagalištu koje pridonose globalnoj krizi otpada. Aktivna osoba na otvorenom želi koristiti proizvode za višekratnu upotrebu i uživati u hrani i piću bez štetnog djelovanja za okoliš.


Inovativne kompanije smislile su nove posude za piće za višekratnu upotrebu napravljene od materijala koji se ne lomi. Ove nove, izdržljive čaše napravljene su od guste silikonske klase hrane. Dizajnirani su za bilo koju vrstu okupljanja na otvorenom i svakodnevnu svakodnevnu upotrebu.


Neki ljudi lako u potpunosti iskoristiti ovih novih proizvoda, dok drugi smatraju da vino ima bolji ukus u čašu i da se zamjene stakla vas daleko od svih nijansiranih okusa i bolje degustacija iskustvo sve što se desi da se pije.


Par:Vrste pepeljara Sledeći:Како направити и чувати коцке леда