Силиконски рукав не мења боју, нема деформације, лако се чисти

- Jun 05, 2017-

Силиконски рукав С брзим развојем савремене науке и технологије, нарочито механичких и електронских наука, научна област континуираног продора и напретка, производње вештачког удубљења, технологије монтаже је такође била стална иновација. Традиционално, фокусиран је на развој протетских протеза као што су кољенски зглобови, протетичка стопала, лакат и протетска рука, а сада све више пажње на интерфејсу "између пањева и пријемне шупљине - истраживање и развој употреба силиконских материјала у протезама да би се прихватила лајсна за шупљине, како би се деци са инвалидитетом већ неколико деценија носили са неугодношћу вештачких протеза, такође је имао значајан утицај, посебно за дијабетичке ампутате и старије ампутате како би се обезбедио свеобухватна гаранција Међутим, силиконски рукав употреба силиконских сетова у процесу, било је много због разлога за ношење или прихватање шупљине узроковане силиконским рукавом је лако оштетити, како би се боље проширио век трајања силиконских сетова , посебно коришћење силиконских скупова честих проблема и решења као што је следећи Промпт:

О: материјали за заштиту животне средине: Силиконски рукав са медицинским силиконским сировинама, преко РОХС, ЛФГБ међународног тестирања. Нетоксичан и без укуса, није алергичан на кожу, запаљује бели дима, без мириса.

Друго: добра стабилност: силиконски материјал са добром хемијском стабилношћу, силиконски рукав се може користити 2 године без боја, без деформације, лако се чисти.

Три: чистоћа: Да би се осигурало да чистоћу површине силиконске рукавице, ручном бојом ручног или ручног завршетка, повећава ручно обришите калуп овог процеса, иако повећање процеса повећава трошкове, али како би се осигурала чиста површина производа.

Четири: чврста боја: силиконска површина боје боје боје, тест прања не пада. Истовремено, како би превазишли проблем издавања двоструког лепка, не повлачи се, вуче не могу приуштити да се опере.

Пет: линија калупа уредно: Имамо зрелог технолошких инжењера и најновијег ЦНЦ енгравинг ЦНЦ гравира за ЦНЦ гравирање и групу

Професионално особље за рушење како би се обезбедило да се силиконско заштитна рукавица даљинског управљача лепо уреди, без икаквих преосталих ивица, дебљине линије уједначено.

Шест: Са даљинским управљачем силиконске заштитне рукавне цене производа, опремљени смо са 20 напредних аутоматских дозатора, сваки процес за постизање изврсности, Силикон рукав за осигурање квалитета Силиконовог рукава под претпоставком, сакупили смо скуп ширења производњу, смањити трошкове метода управљања на најнижу цену, учинити квалитет прве линије бренда за купце да освоје поруџбине у земљи и иностранству.


Par:Силиконски куп доноси естетику истовремено, додајте сигурност Sledeći:Термичка стабилност силикона, хемијска стабилност