Силиконски рукав Заштићени производ има функцију заштите од падова

- Jun 16, 2017-

Силиконски рукав је категорија силиконских поклона у силиконским производима. Силиконски сетови се широко користе и користе се у МП3 / Мп4 плејерима, иПад-у, ПДА-у, мобилним телефонима, ПСП-у, дигиталним фотоапаратима, ГПС-у и другим популарним производима за потрошачку електронику. Главна улога је заштита електронских производа пада, огреботина; заштитни покривни материјал је мекана, флексибилна, заштитна опрема, према дебљини силиконског рукава, са одређеним пуферским ефектом, уколико је дебљина довољна, заједно са разумним конструкцијским дизајном. Тако да заштита производа има функцију дроп (оба нормална употреба, као што је случајно клизање на тло, што може ефикасно избјећи судар машине и оштећења земље) с одговарајућим силиконским рукавом који га зовемо Мп3 силиконски рукав, Мп4 силикон Комплети силиконских сетова, сетови ПДА силикона, мобилни телефон силиконски сетови, сетови ПСП силикона, сетови силикапона дигиталних фотоапарата, сетови ГПС силикаона.

ефекат

1, анти-тврди објекти на екрану телефона или трупови лијеви огреботине.

2, може се штампати у различитим бојама, лијепим, великодушним

3, како би се дуго спријечио гребање с огреботинама за контактне контакте, носио се, заштитни заслон и улога дугмета;

4, улога неклизања; и осећај да је квалитет јако добар.

5, Аппле мобилни телефони, али такође има улогу побољшаног сигнала, јер неки мобилни телефон шкољка и метални контакт након формирања угрожавања магнетног поља са телефонским сигналом, на телефон који носи изолиране мобилне телефоне, можете побољшати сигнал.

Материјал

Материјал силиконске јакне је високо активни адсорбентни материјал, аморфни материјал, хемијска формула мСиО2 · нХ2О. Нетопљив у води и било који растварач, нетоксични и без укуса, стабилне хемијске особине, осим алкалних, флуороводична киселина не реагује са било којом супстанцом. Хемијски састав и физичка структура силика гела, има мноштво других сличних материјала тешко замијенити карактеристике: адсорпционе перформансе, добру топлотну стабилност, хемијску стабилност, велику механичку снагу итд.

Боја

Боја силиконског рукава се прави додавањем одређене боје пасте за силиконски материјал. У теорији, боја боје Пантоне може бити распоређена на боју, стварна ситуација, постојаће одређени степен боје.

Изаберите силикон

Силиконски рукав је најпознатија врста кућишта мобилних телефона. То је мекша текстура, осећај мало клизава, популарно тржиште већ дуги низ година. Од благог ширења до развоја добро направљеног бренда личности, тржишно учешће је одувек водеће. Због своје одличне цене, силикон поставља касније МП3, иПод вруће, али и популаран, од многих људи свих узраста. Силиконски рукав је подељен у две врсте, један је органски силикон, други је неоргански силика гел. Силиконски сетови на тржишту су у основи први. Предности органског силикона, као што су отпорност на високе температуре, добра отпорност (не плаши се ултравиолетног или озонског разлагања), добра изолација, стабилност материјала (не са променама животињског тела). Поред тога, људи бирају сито-сетове, али и због свог доброг осећаја: део тастатуре са тупим телефоном, подешава се силиконски рукав. И може апсорбовати неке ударце на утицај телефона, чиме се смањује штета на телефону. Осим тога, водонепропусни перформанси силиконског рукава су бољи, постао је његова највећа продајна тачка. Иако предности силикона пуно постављају, а цена је ниска. Али још увијек постоје недостаци, због лоше вентилације, дуготрајно хабање ће довести до топлоте тела мобилног телефона. Посебно дио топлоте је прилично висок паметни телефон, није препоручљив за кориснике. Штавише, сам силиконски рукав има благо лепљив, коришћење одређеног временског периода ће прикупити пуно прашине на телефону, на дуги рок, али не погодно за прелеп телефон и штити оригиналну намеру телефона. до. Осим горенаведених мјера предострожности, куповина силиконског рукава мобилног телефона вриједи упозорити и на једну или двије. Силиконски сетови заслепљивања, штанда, тржни центри у супермаркету, тржиште мобилних телефона се може видети свуда. Али, да не купујемо модел телефона на све ствари, цена јефтиних силикаоница је често лоша квалитета, а није постављена није локација асиметрије. Добар квалитет је стварно добар, ефикасна заштита је краљ. Бивши редовни силиконски сетови цена већине, али више од десет долара, нема потребе за јефтиним и изгубљеним због малих.


Par:Силиконска мат флексибилност, изврсна изолација, компресија Sledeći:Силиконска мат водоотпорна, изолована, савршена заштита