Предност употребе силиконских наочара за црно вино

- Jun 26, 2019-

Погледајмо предности најновије алтернативе традиционалним винским чашама.

Предности Силиконских наочара

Постоји неколико разлога због којих ћете можда вољети силиконске чаше за вино:

Нераскидива

Ове посуде за пиће направљене су од издржљивог силикона и потпуно су отпорне на ломљење. Можете носити своје пиће са собом без страха да ћете разбити чашу. Ове се чаше неће сломити ако их случајно испустите или баците у судопер. Могу се исциједити или разбити и вратит ће се свом првобитном облику.

Удобан

Наочаре су удобне за држање и не клизију вам из руку. Иако су мекани на додир и пробирљиви, они су и даље довољно чврсти да носе ваше напитке без страха од проливања. Шалице држе ваше пиће хладним, али немојте да вам рука и прсти осјећају непријатно хладно, а руке не подижу температуру пића које пијете.

Неће се знојити ако се пуне леденим напицима као што би то чиниле уобичајене чаше или пластичне шоље. То значи да има мање мрља од воде на вашем намештају.

Сигурни и еколошки прихватљиви

Силиконске чаше се израђују према храни, ФДА је одобрио силикон. Силикон је сигуран материјал за контакт са храном када се користи за наношење на ниским температурама. Још увек нема довољно истраживања која би доказала да је силикон сигуран материјал за контакт са храном за дугорочну употребу на високим температурама. Можете их користити за хладна пића или их ставити у замрзивач без страха да ћете пребацити било које хемикалије. Обавезно их правилно оперите пре прве употребе.

Силиконске посуде за вишекратну употребу су еколошки одговорнија опција од шољица за једнократну употребу које стварају проблеме са смећем. Нудећи догађаје без отпада, ове шалице помажу у смањењу количине отпада на депонији.

Погодно за догађаје на отвореном

Никада није добра идеја да се пиће послужују у обичним чашама када постоји могућност повреде услед разбијеног стакла. Кориштење силиконских чаша је лијепо решење за уживање у винском базену или другим отвореним просторима у којима чаша није безбедна.

Прикладни су за рад у дворишту или одмарање у висећем положају. Лако их је довести на летњи излет или на излет.

Вишенаменски

Иако су ове нераскидиве чаше намењене вину, могу се напунити свим врстама пића. Лако задржавају воду, пиво, сода, сок или ваш омиљени коктел. Можете их користити као уређаје за прављење леда, кухињске припремне здјеле или за стављање дечијих залогаја у њих.

Флексибилне силиконске чаше су отпорне на топлоту и хладноћу и погодне су за температурни опсег од -46 ° Ф до 460 ° Ф (-40 ° Ц до 230 ° Ц).

Комплети са налепницама „његово“ / „њено“ чине разиграно венчање или поклон за годишњицу.

Лако се пере

Ако их користите за црно вино, не мрље. Можете их лако опрати врућом, сапуном водом или могу проћи кроз машину за прање судова. Они ће издржати многе рунде у машини за прање судова и никада неће изблиједити, не искривити се или се ишчеткати.

Мала тежина и паковање

Пошто силиконске чаше могу бити спљоштене, погодно их је сместити у свој кофер без заузимања превише простора. Могу се носити у руксаку или торби без бриге о огреботинама или удубљењима. Без обзира на притисак на површини чаше од силиконског вина, оне се одмах враћају у свој првобитни облик и спремне су за употребу након што се притисак ослободи.

Безбедно за децу

Понекад оклевате да извадите чашу, нарочито тамо где деца или кућни љубимци трче. Ако тражите нешто што безбрижно пију ваша деца, свидеће вам се силиконске шољице за пиће.

Силиконске наочаре деци омогућавају једноставно руковање, јер су наочаре мекане и њихове мале руке имају бољи пријам на њима.

Деца су узбуђена када пију сок од њих. Када наочаре долазе у различитим бојама, деца могу знати која чашица му припада.

Ове наочаре су такође сигурнија опција за особе које имају озбиљан проблем са бацањем ствари преко обичних стаклених шољица.


Par:Променљива перцепција силикона Sledeći:Употреба силиконске шоље