Nedostatak silikonskih naočala za crno vino

- Jun 27, 2019-

Postoje neke mane silikonskih čaša za vino


Naočare su prilično fleksibilne na dodir i ako ih odaberete ili držite, piće se može proliti. Pazite da ih ne napunite i da ih nemojte prejako stisnuti kad ih pokupite.


Imaju blagi plastični miris iz kutije. Miris bi trebao nestati nakon što ih provuče kroz perilicu posuđa. Otopina bijelog octa i vode ostavljena u čašama preko noći također djeluje dobro u uklanjanju tog početnog mirisa.


Naočale obično skupljaju prašinu i životinjsku dlaku na vanjskoj površini. Obavezno ih pravilno čuvajte kako biste bili čisti i spremni za upotrebu.


Prava čaša ugodnija je za oko. Iako su silikonske čaše superiorne plastičnim, one nisu prikladne za društvene postavke koje zahtijevaju određene postupke posluživanja.


Prava čaša čini iskustvo vina mnogo ugodnijim za potrošače. Ljubitelji vina više vole originalno staklo nad njegovim alternativama, pa su čak izabrali i određene čaše za određena vina.


Otvor je premali i većina ljudi mora stisnuti stranice čaše kako bi mogli piti iz otvora. Tako mali otvor ne dozvoljava nosu potrošača da miriše na aromu vina i da istinski uživa u svim aspektima vina.


Zaključak

Čaše napravljene od silikona imaju brojne prednosti u odnosu na tradicionalne staklene čaše. Uz to, ove su naočale toliko zabavne i takav razgovor. S druge strane, postoje slučajevi kada radije izlijete, poslužite i okusite svoje omiljeno vino iz elegantnih i estetski ugodnih vinskih čaša. Silikonske i konvencionalne čaše za vino nisu međusobno isključivi proizvodi. Te dvije vrste naočala mogu se zapravo nadopunjuju. Stoga zadržite svoju lijepu čašu i koristite je za posebne prigode ili kada želite najbolje iskoristiti svoje omiljeno vino. Kad vas je slom briga, a brinete da bi neko mogao biti ozlijeđen, pripremite set ovih praktičnih silikonskih šoljica. Živjeli!

 


Par:Kako napraviti specijalne limenke za torte Sledeći:Сигурност силикона у јелима и прибору за јело