Употреба и безбедност посуда од силикона

- Oct 29, 2018-

Кухињска посуда из силиконске гуме су кухињски прибор направљен од калупа или гумењака у силиконским производима. Посљедњих година, посуђе од силикона се издваја у кухињским посуђима многих материјала због јединственог додира и разноликости боје.

Кухињски прибор од силикона је општи појам за алате и прибор који се користе за печење, кување, мешање, израду, кондиционирање, спајање и модулисање. То је врста нове врсте кухињског материјала трансформисана хардвером, пластиком и другим материјалима. Има јединствену заштиту животне средине, стабилне хемијске особине, отпорност на високе температуре, мекоћу, антивегетативност, отпорност на прљавштину и не-лепљење. Представа се издваја међу многим материјалима кухињског прибора. У многим земљама на западу, силиконски производи су продрли у сваки угао живота људи. На пример, силиконски посуђе, кухињски прибор и дневне потребе популарни су међу људима у Европи и Сједињеним Државама. Неки производи за производњу силикона недостају. .

Постоје два типа силиконског кухињског прибора који често налазимо у животу: један је чиста посуда од силикона, а друга је кухињска посуда од силиконске гуме. Такозвана чиста силиконска кухињска посуда је да је цијели производ направљен од материјала силика гела. Кухињски посуђе од гумираног силиконског гума углавном је упаковано хардвер и пластична посуда од силикона.

Карактеристике посуда од силикона:

1. Меко и удобно: Због мекости силиконског материјала, кухињски прибор од силикона је угодан за остале посуђе, а има мекоћу и без деформације.

2, боја је разнолика: Пошто је бојање силиконске кухињске посуђе обојен мастербатцхом силика гела, а боја мастербатцха силика гела је разнолика, такође ствара шарену кухињу.

3, дуг живот: хемијска својства сировина силика гела су врло стабилна, производи направљени имају дужи век од других материјала.

4, лако се чисти: производи од силиконске гуме произведени од силиконске гуме могу се вратити после прања водом или се могу очистити у машини за прање судова.

5, отпорност на високе температуре: применљиви температурни опсег од -40 до 230 степени Целзијуса, може се користити у микроталасним пећницама и пећницама.

Дакле, шта је са сигурношћу посуђе од силиконске гуме? Заправо, силиконска кухињска посуда се може видети у горе наведеним карактеристикама, она је еколошки прихватљива и нетоксична. У стварном производном процесу, кухињска посуда од силикона користи стандардни ФДА, ЛФГБ као стандардни специјални силикагел као сировина, а излечен је мастербатцх силикагелом и силика гелом. Агент је направљен као помоћни агент. Генерално укључени у људско тело, као што су силиконски прибор, силиконски брадавици, кухињски прибор од силикона итд., Заштита животне средине и безбедносни аспекти захтевају строгу контролу и морају проћи ФДА и ЛФГБ стандарде.

Silicone kitchenware

Par:Примена силиконских гумених материјала у храни Sledeći:Кратка анализа развоја апликација кинеске индустрије силиконске гуме у будућности